32

ДАААА

преди 3 години

ДО 14....ЕЕЕЕ,А ТВОИТЕ УЧИТЕЛИ ОПРЕДЕЛЕНО НЕ СА СИ СВЪРШИЛО РАБОТАТА--СЪЗДАЛИ СА ЕДНО ПРЕТЕНЦИОННО НИЩО... ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ПОДКРЕПЯМЕ ГЕРБ... ПО ВРЕМЕТО НА СТАНИШЕВ ЗАПЛАТАТА МИ БЕШЕ КОЛКОТО НА ЧИСТАЧКАТА В АВТОБУСНИ ПРЕВОЗИ.. С ЦЯЛОТО МИ УВАЖЕНИЕ КЪМ ПРОФЕСИЯТА ИМ... И ЗАЩО ЗАПЛАТАТА НА УЧИТЕЛИТЕ ДА НЕ Е ДОСТАТЪЧНО ВИСОКА?!? ЗА ДА МОЖЕ ЕТО ТАКИВА НЕДОРАЗУМЕНИЯ КАТО ВАС ДА СИ ЧЕТКАТ САМОЧУВСТВИЕТО?!? ВЪВ ВСЯКА ПРОФЕСИЯ ИМА ХОРА, КОИТО НЕ СА НА МЯСТОТО СИ... И ПРИ УЧИТЕЛИТЕ Е ТАКА...

31

Аз

преди 3 години

Всички учители могат да работят с компютър, платформи и т.н.В малките градове също.От много години работата е е свързана с часове прекарани пред компютъра.

30

Анонимен

преди 3 години

Не използват платформата на МОН ,защото е неефективна . Много тежка програма не се отваря през таблети и телефони не може да се използва дори през някои лаптопи. Пак сме разцъкали едни пари на някой близък роднина . Пък и защо е необходимо да дебнат от МОН и без това за пет пари работа не вършат освен някакви тъпотий и недомислици друго не сме видели . Има една страхотна клетва 10 деца да имат само един телефон и на него тяхната платформа да не тръгва :)

29

Анонимен

преди 3 години

Браво бе колко време им трябва от 10 месеца сме в тази ситуация?

28

Анонимен

преди 3 години

Част от коментарите по-долу несъмнено показват, че авторите са пъпчиви млади хора. Изчакайте поне още 10 години, преди да почнете да се изказвате по теми, от които не разбирате.

27

Обобщение

преди 3 години

Тъ.пите да скалици си познават само Фейса, от който свалят рецепти и икони. Прекалено глупаво са да използват компютър за друго. Как точно се преподава чрез Фейсбук? Но те и присъствено толкоз могат, толкоз правят

26

Баба Даскалица

преди 3 години

До 27-мата: Майко, потърси малко повече информация относно приложенията за интернет запознанства. Само ти подсказвам, че "палава даскалица" там не означава учителка... Ако успееш да се ограмотиш, може и да си промениш мнението относно квалификацията на учителите за работа в електронна среда. Ако не успееш, не се изказвай неподготвена.

25

Майка

преди 3 години

Грамотни са някои от учителите за интернет, но не за дистанционно обучение, а за приложения за интернет запознанства видях случайно в смартфона на моя син неприлични разговори и предложения от палава даскалица.

24

Родител

преди 3 години

Учителите НЕ СА компютърно грамотни няма кой да ги научи също са възрастни не всички могат, а за някои учители не месеци, а години трябва да се обучават как се ползва компютър и интернет. Учителите с напредването на годините стават като автомати едно си знаят и карат до пенсия не са възприемчиви към новите знания, методи и технологии.

23

Анонимен

преди 3 години

а какво правихте цяло лято, че не ги подготвихте. Някои от тях не са подготвени и за присъствено обучение, но това е друга тема

22

Анонимен

преди 3 години

До Даскал ПандоНикога не са се справяли добре, поне по-голяма част от тях, но това нямаше как да си го признаят. Децата лятото наваксваха с уроци.

21

Анонимен

преди 3 години

До Иванова От голям град сме, детето учи в т.нар елитно училище и полочината учители въобще не са подготвени или не им се занимава.

20

Анонимен

преди 3 години

За шитнята Microsoft Тeams никой не е подготвен.

19

Койчо

преди 3 години

А пък учениците въопще

18

Иванова

преди 3 години

От голям град съм. Учителите са отлично подготвени за онлайн обучение. Даже повече от нужното. Проблема е в малките населени места, където населението е потъмняло, за съжаление. На братята роми им е последен дерт да учат. А учителите са с извити ръце, защото не владеят положението с тази п***плач.

17

Анонимен

преди 3 години

И де дремаха толкоз месеци?

16

Даскал Пандо

преди 3 години

Странно!!! От 8 март до края на учебната година през юни се справяха добре ! Сега някаква леля твърди обратното...

15

Доста глюпости

преди 3 години

и внушения има в тази статия. Посочвам само 3 от тях. Учителите не били подготвени, защото не използват инструментите на Microsoft и Google, демек последните нямат очакваната печалба от ДО. Всеки 10-ти анкетиран използвал само Viber/Facebook. Ама това прави 1 от 10. А останалите 9 какво използват - пощенски гълъби ли? Гореспоменатите приложения били рискови за децата и учителите стимулирали използването им. Това значи ли, че децата не са чували за тях и не са ги ползвали преди ДО?

14

До 7

преди 3 години

Абе не знам от кое село си, ама най- добрите, ерудирани и подготвени учители на моето дете са така наречените от тебе" дъртаци" .""Копай си картофките и не се занимавай с непосилни за теб неща.

13

Анонимен

преди 3 години

Поредната поръчкова статия и поредният "специалист", който разбира от образование и ръси мозък, понеже е "специализирал" в Швеция и Канада. И то не какво да е, а международно право и права на човека. Това сега е на мода - да ни обясняват колко са ни т...ъпи учителите и как българското образование потиска "бъдещето на България". Като чуя "права на човека", се сещам за разни организацийки, която се спотайват в сенките и дават купища пари, за да досъсипят това, което ни е съхранило идентичността.