8

Анонимен

преди 3 години

Полубоговете сигурно са побеснели ....... На работа, като всички други ! Заплатите им са от Данъците ми !!!!!!

7

Анонимен

преди 3 години

Ако всички се лигавехме, като тях ще бъдем скоро на фотосинтеза .... Опасно е, но е нужна отговорност !!!!

6

в Идио тоКонференция

преди 3 години

Съдебно заседание. Съдят младеж, който се опитал да изнасили девойка в двор в 00.00 ч. на Коледа.Разпитват вещото лице - метереолог:Съдията:- Кажете сега на уважаемия съд: колко градуса беше темперературата на въздуха по това време?- Минус 20 градуса!Подсъдимият не издържал, станал и се наежил към съда:- Е, кажете сега г-н съдия, на вас ще ви стане ли при минус 20 градуса?В този момент, адвокатът му рязко станал и го ударил по главата с папката.- Ти да мълчиш! На съда винаги му става!

5

Отлагат

преди 3 години

За най-малкото нещо. Най-много 4 насрочени заседания годишно.

4

Анонимен

преди 3 години

До крайКой да ги избира 80% от народа знаеш какви са Те ли ?

3

Анонимен

преди 3 години

A присъдите ще се излежават на хаваите ...

2

Анонимен

преди 3 години

От май месец като съдия гледам административни дела със затворници по този начин - никой не ходи по пътищата, делата си вярват, дори свидетели разпитваме така. Никакъв проблем не е. И у нас трябва да узреем, че това е възможно и желателно. Вместо да спираме работа.

1

Има надежда

преди 3 години

Преди близо седемнадесет години в Лондон, обжалвах една глоба. След седмица, за малко да катастрофирам от стрес , след като по обяд ми се обади съдията да ме разпита, а след още два дни имаше излязло решение, с което се отменяше наложеното наказание. Аз като селско момче, съм свикнал да пиша жалба, след година пощальона да ми донесе призовка(след загубили се две), след месец да е делото, след още няколко месеца да има решение, дето се вика бърза работа няма,до бала на малкия, всичко ще приключи