85

Анонимен

преди 3 години

Изказване на толупа 2015 година! "Ако не бях аз, щяхме да сме като Гърция"Тема за размисъл,най вече за гербавите лакеи!

84

к19

преди 3 години

Ще изперкаш и ти!

83

Анонимен

преди 3 години

маляките съвсем изперкаха...

82

абе

преди 3 години

До БоКо ши на опрай ...400? не са много. Наема и сметките са почти толкова. А трябва и да се яде.

81

Анонимен

преди 3 години

Излизане от дома с телефонно обаждане. Тия са тотално изперкали. Ако тук стане така, на село за да изляза от дома, трябва да звънна на филанкишията. То през деня няма с кого да се разминеш. Балъци колко щеш..

80

Анонимен

преди 3 години

Гърция компенсира бизнеса, а не като тук 60 на 40. Целта на нашите тикви е отново да си присвоят парите от ЕС и от заема, а за хората едно голямо нищо. Не искат да правят локдаун, защото ще са принудени да дават пари, а те са свикнали само да вземат.

79

Българин

преди 3 години

Тук анти-българина Борисов може би чака да минем по 100 смъртни случая на ден (което ще стане до седмица), за да се огъне пред ресторантьорите и да заповяда лок даун, какъвто е необходим. Народът измира, а онзи си стои на топло в Банкя и вика "носете маски". ***.

78

Анонимен

преди 3 години

До КиригиВижда се, че си многоПросТ...

77

Аз

преди 3 години

най-тъпата полицейска държава, това е гърция

76

Анонимен

преди 3 години

Тука разбирачите не са им казали ,че няма такъв вирус и е пуснат нарочно.

75

Анонимен

преди 3 години

Народен съд за националните предатели ГЕРБ и ДПС!!!

74

Локдаун и на БеГеТо

преди 3 години

Много хора не можаха да се възстановят от предишното затваряне на държавата , останаха без работа , нямаше разбиране от страна на банки Ерп-та и всякакви дружества които чинно си искаха ежемесечните такси !!!! Още едно затваряне...е равносилно на масов геноцид срещу Българина...да и жив и здрав премиера Слънце...да вдигне БеГеТо....следващото лято...щот е силен ...и сяааа набира мощ !!!

73

Анонимен

преди 3 години

Гърците са умни и хитри както винаги, 2 седмици принудителна почивка носи плюсове и минуси, но те са ги сметнали. Локдауна ако е качествен (замразяване на всичко) освен пропуснати ползи носи и снижаване на напрежението в здравната система и глад за общуване точно преди коледа. А ден година храни, стара като света приказка. У нас всичко наопаки от Премиера до кмета Фандък.

72

БоКо ши на опрай ...

преди 3 години

Ако ми дават 400? като неработещ , а аз съм работещ...ще си седя вкъщи и ще си клатя кайсиите с новия PS5 ...но това че сметките вървят...и няма грам помощ от държавния апарат....ме принуждава да работя във всякакви условия !!!

71

Кириги

преди 3 години

Вижда се ,че с тия затваряния ефект няма

70

Анонимен

преди 3 години

Който вярва в ковид, и спазва мерките, ковид да го тръшне него и цялото му семейство, адски мъки да бъдат, това е онлайн магия, използваща космическа енергия за връзка, веднъж прочетете ли коментара вече ви сее е лепнала, приятно боледуванеМоля Ви, слагайте повече минуси, така освен мисловен контакт има и физически допир, докосвайки дисплея се докосвате до заклинанието и усилвател въздействието му

69

с

преди 3 години

Готви се за най-лошото пък нека стане най-доброто са казали хората. Но ние чакаме да стане най-лошото и после да взимаме мерки.

68

Анонимен

преди 3 години

Преди малко бях при един мой приятел, оракул, беше изпаднал в транс, говореше неща случи ли се преди 40г, попитах го, кажи ми какво ще стане с ковид, той отвори широко очи и каза "ще ги съдят в Хага"

67

ф

преди 3 години

Така се прави. Затова стандартът на живот в Гърция е много по-добър от България. Там мислят за хората, а не за собствените си джобове.

66

Анонимен

преди 3 години

Който вярва в ковид, и спазва мерките, ковид да го тръшне него и цялото му семейство, адски мъки да бъдат, това е онлайн магия, използваща космическа енергия за връзка, веднъж прочетете ли коментара вече ви сее е лепнала, приятно боледуване