10

Наполеон I

преди 3 години

Най-красивия и величествен град! Vive la France!

9

Анонимен

преди 3 години

40000 случая във Франция, 400 жертви, в България, 4000 случая, 60 жертви. Смятайте. Ще ви помогна Франция условна смъртност 0.01, България 0.015. Това при положение, че реално сме назад в епидемията, защото там положението е много по-страшно и те пропищяха преди нас, че болниците им са пълни. Вадете си изводите за здравеопазването ни. (и да, сметката е условна, защото сравнява заразените днес, със починалите днес, които са се заразили преди около 20 дена и не отчита населението)

8

Анонимен

преди 3 години

Какъв е тоя документ? Кой го "издава", пишеш си го сам, явно? Кой го проверява? Какъв е смисълът? Документ: аз, Гошо, отивам до магазина за бира. Дата:днес.

7

до 4

преди 3 години

*** тулупа е дал 1000 жертви, а франсето- 40 000. Лек ден :)

6

Анонимен

преди 3 години

Пробвал съм с болт и гайка.Като затегна много гайката и болта се къса или превърта в резбата!После стават неизползваеми....

5

Анонимен

преди 3 години

На запад се опитват да ограничават заразата, а тук, понеже сме по-умни... ще търсим легла за инфекция, която не се лекува...

4

Анонимен

преди 3 години

*** Тулупа за, както и преди си щъка навсякъде без никакви мерки.Проблем за него е само маската от, която се страхува до полуда.

3

жу суи Ганьо

преди 3 години

Ама не казвайте така, че се разхождат след полицейския час, де! Проваляте хубавата пропаганда, че *** е най-недисциплинираният в целия свят и е виновен за всичко!

2

Анонимен

преди 3 години

"Хората, които излизат навън, трябва да носят документ, в който се обяснява причината за това."Пред тези мерки дори комунизма изглежда като демократичен режим.

1

Анонимен

преди 3 години

Абе тия не питаха ли Баце, че трябва да се спасява най-напред икономиката?