29

Анонимен

преди 3 години

bibi, koi ti proizvede i prodade drajkite i cherchevetata na vratichkite i na chekmedjetata po dolapite na tvoito caabinet ve - bg proizvoditel ili kitaiski, aiski, aiski?!

28

Продажба-покупка

преди 3 години

Купува се това, което се продава. Та и тези независимии депутати - ГЕРБ ги купува, защото се продават. Има още малко време до края на този парламент, все още могат да спечелят и те нещо от своята "независимост".

27

Анонимен

преди 3 години

Е нали за това тулупа е напълнил чекмеджетата,да пазарува я депутати,на избори гласове.

26

урна

преди 3 години

другари и другарки , скоро има избори и тогава ше усетите болката от загубата ..... отново ! на нормалните българи им е ясно че ако вие бяхте на власт положението в България щеше да е трагично !

25

Анонимен

преди 3 години

Докато има комунисти все ще е така!

24

Анонимен

преди 3 години

Алооо нали пришивахте ДПС към ГЕРБ?!Кво става?Бабикянци!

23

Анонимен

преди 3 години

Врагът с партиен билет!Това са комунистите!Омръзнаха ми!Ай сиктир!

22

4epa

преди 3 години

БСП- КОИТО НЕ Е С НАС Е ПРОТИВ НАС- НАПРАВО ВРАГ !!!!!!!!!!!!

21

нЕкой

преди 3 години

Дгд бсп. *** вън от парламента. След изборите ще са вън от народното събрание. А дано и турците също

20

Мария

преди 3 години

При ГЕРБ винаги всичко е купено. Знаем интелектуалното ниво на шефа им и можем да си представим кои са тези "умни и красиви", които по убеждение ще се съгласят да бъдат водени, командвани и представлявани от човек с подчертано скромни възможности... Всичко е просто купен слугинаж.

19

Вики

преди 3 години

При нас гласуването не е мажоритарно. Гласува се за партии. Тези, които напускат партиите си какво право имат да стоят в парламента?!

18

късметлии сме

преди 3 години

Българите имат късмет, че в този труден, ама много труден за всички момент, не ни управляват фърчилото и Корни Лъжата. До сега всички да бяхме я закъсали здравата. Не искам да мисля по-лоши неща.

17

престъпници

преди 3 години

БСП е организирана престъпна група начело с башприватизаторката на Техноимпекс и крадла на 3 милиона субсидии за партията, плюс дарения и членски внис. касата е на нула. Ако искате да окраде и българската държава, но само активите и, не и вас, гласувайте за крушовската ***.

16

1

преди 3 години

Ами ганчофци,от всички парламенарни групи,гласувайте нов избирателен закон,който депутат напусне парламентарната група,веднага да напусне и парламента,избирателите,не гласуват за независими депутати от герб-комунисти,нито от бсп,нито от оп,нито от дупесе.Само тогава,няма да го има този проблем, с кворума

15

Анонимен

преди 3 години

После Корни спечелИ вота за Председател без машини. Но от парламентарната трибуна вие с всички сили, че вота за изборите през пролетта ще се фалшифицира без машини.После Румбата хукнА към Естония без маска и без ПР тест. И естонците се видяха в чудо и трябваше цял хотел да им осигурят на делегацията от 30 човека, докато си ги изпроводят по живо по здраво. ЦИРКИ като не можаха да свалят правителството целото БиСиПи реши да напусне парламента, понеже с протести не станА.ДОКОГА, БЕЕЕЕЕ?

14

Анонимен

преди 3 години

Късметът се усмихва на добре подготвените и умни хора.Защо ли България се оказа образец за пример в Европа, какво не трябва да се прави?

13

Анонимен

преди 3 години

И като се сетя какви драми преживяваме заради БСП от пролетта насам.Още март месец Корни и Румен Естонски се появиха и се развилняха, колко сичко е сташно и как сега ще започнат гладни бунтове.Но това не им беше достатъчно.После Румбата размаха юмруче и кат се юрнаха онез ми ти революционери без маски - та стай та гледай. А самият Президент се качи на Шшпка и казА - такъв вирус НЕМА.А идиотските вотове си течехе без прекъсване.После Корни свали Шипка в София - пак без маски.

12

Анонимен

преди 3 години

На БиСиПиту се някой им пречи и им е виновен. Като на кривата ракета.Мъко, мъкоооо, комунистическа.Идното времи направо ги арестуваха и по бързата процедура я ги гърмяха, я ги пращаха по Белене и сродни.А СЕГА? М........... си трака.

11

Бай Курти

преди 3 години

Браво на осъзналите се от БСП. С Корнито начело ,БСП отива на бунището.

10

Стефан Христов

преди 3 години

До Анонимен 3:Тома Биков е рожба на разгонения селски бик и още по-разгонената селска крава от "Комлука" в Бургас. Затуй е толкова продуктивен - актьор, политолог, журналист, а още по-гъвкав в политическите си членства и пристрастия.Целта обаче е една и тя ое очевАдна - на всяка цена във властта!