7

До 5

преди 3 години

Прав си, държавните служители са 97 хиляди, т.е. нич не са малко. Останалите са 3,5 милиона.

6

Анонимен

преди 3 години

Разделяй и владей! Браво, хванахте са на въдицата.

5

Анонимен

преди 3 години

Държавните служители да замълчат, защото ако съкратят 50% от тях няма да се усети никаква промяна, докато ако спрат да работят 50% от останалите работещи , които плащат данъците и осигуровките, държавата пуска кепенците. А те държавните хич не са малко.....

4

дамн

преди 3 години

до 3ще сляза на нивото ти.Какво казваш правили Държавните служители???Ама всеки ден по 8 часа ли го правят? Или май само папкат и пречат на т.н. "безотговорни граждани кихащи в лицето им"

3

До ДАМН

преди 3 години

Държавните служители работят с безотговорни граждани кихащи в лицето им и не могат да се скрият в къщи като частника! Отпуска свършва.болничните и те...докато частника се скатава . разпуска бачкаторите и си гледа кефа..капитализъм искахте е ...получихте си го !

2

Анонимен

преди 3 години

Това от началото на коронката. А сега с по 4000 заразени на ден и запазване на тенденцията за увеличаване колко служители ще бъдат под карантина в следващите месеци? Ама иначе ще крепим икономиката... Нищо, че няма да има кой да работи.

1

дамн

преди 3 години

"Това са 300 000 служители, а 27 000 са болничните, издадени заради коронавируса." А на бас, че 273 000 са държавни и общински служители на държавната хранилка.