20

Гражданин

преди 3 години

Прав е бил Славейков. "Не народ, а ***" Вместо да коментират как идеята да стане по-приложима и полезна, те броят кой колко щял да спечели. Сякаш ще се намери един еднствен от коментиращите, да е мръднал пръста си за нещо даром.

19

До 15

преди 3 години

Айде по-полека с концентрационните лагери. Болният в къщи. За да зарази всички останали, ли? А необходимия медицински персонал ще прелита от панелка в панелка ли? ***.

18

Наблюдотел

преди 3 години

Още през пролетта в Москва 1500 души медицински персонал от ковид болници беше настанен в хогели, за да не зарадят близките си. В други държави също. *** коментира сега сякаш сме открили топлата вода.

17

Ами

преди 3 години

те са си го сметнали хотелиерите. Сега пътеката за ковид е 1200 лв. Ще има и за ол инклузив.

16

До 13

преди 3 години

Братовите ти ходят в болница, да си събират документи за ТЕЛК.И ти да знаеш,че три години ще ти плащат без да работиш, и ти ще танцуваш от радост.А тия хотели с какви пари ще те хранят.Един храноден в момента Касата плаща на ,,лакомите,, болници по 1,85 лв за три хранения- закуска, обяд и вечеря.

15

Анонимен

преди 3 години

Няма да правите концентрационни лагери за карнтинирани,за да взимате пари. Осъзнайте се,наглеци,всеки карантиниран у дома си.

14

До 12

преди 3 години

Я помисли малко.Няма да имаш право да излизаш от стаята си.Сам ще си почистващ.След два месеца стаите ще приличат на ***(автоцензура).

13

Братоците

преди 3 години

вместо да играят кючек в болниците могат да го правят в петзвездните хотели. Няма лошо. Така в болниците може да започнат да приемат истински болни.

12

Дедо ви

преди 3 години

Нямам нищо против да ме изолират в един хотел на брега на морето и да ми оставят храната пред вратата. По цял ден ще си чатя с млади булки на лаптопа. Хохохо

11

Додо

преди 3 години

По-скоро ми прилича на концентрационни лагери, ако там се настаняват хора против волята им.

10

Анонимен

преди 3 години

Хотелиерско здравеопазване. Готвачите стават лекари. Те разбират от анатомия повече от лекарите. Правят аутопсии на животни всеки ден.Камериерките стават медицински сестри.

9

Анонимен

преди 3 години

All inclusive ли ще са и по колко ще искат за чадър?

8

Анонимен

преди 3 години

Хотели да стават болници ми звучи като камериерки да стават лекари.

7

Анонимен

преди 3 години

Хотелиерите искат "Студен резерв" да им плаща държавата.Искат хотелите им хем да са празни, хем да получават пари от държавата.Това е престъпна далавера.Престанете да храните богатите и измамниците.

6

Анонимен

преди 3 години

Може да използват хотелите за задължително карантиниране на пристигашите от чужбина, както и за нали граждани, които са положителени с леки симптоми за да не заразят семействата си, но за болници не стават.

5

Анонимен

преди 3 години

Ще гледаме пак нови и нови видеоклипове, в които фалшиви болни ще друсат корона кючек в тия хотели, както последния клип с групата роми от една частна болница. Може даже и масажи и СПА да им осигурят за лечение на Ковид. Източването на пари от държавата придобива вече огромни размери, докато истински болните умират на тротоара пред болницата, понеже никой не иска да ги лекува

4

Анонимен

преди 3 години

Добра е идеята - тъй като ще има осигурен поне минимален медицински персонал и храна, а и няма да си в тежест на близките си. Въпросът е после кой ще ходи в тези хотели и дали няма да става автозаразяване, преминаване от по-лека към по-тежка форма на болестта, като се омешат толкова вируси на едно място

3

Анонимен

преди 3 години

не са хотели, ИЗОЛАТОРИ са

2

предКоледно

преди 3 години

Дядо Коледа кажи ми,мога ли да моля аз -за хотели карантинни,ваучери за всички нас.И Снежанка остави ни,имам си една мечта -във хотелче за ковидни,доброволка да е Тя.На море командировай,малко весело джудже,със чували много, много,ще ни трябват занапред ...

1

Анонимен

преди 3 години

С какво ще помогне да е по-леко за системата, нали в болниците уж са само тежко болни (освен Нинова и ония с кючеците)? Леките случаи си стоят вкъщи и сега.