17

читател

преди 3 години

Турция, Албания, Косово и С.Македония - никога в ЕС.Иначе имаме заливане с ислямистиЕС - обединение на християни..

16

Дончо

преди 3 години

Ало Настрадин ходжа недей да учиш хитър Петър.....Османската империя е на *** а България я има.....тъй че затваряй си устата и се радвай на това

15

Анонимен

преди 3 години

Този скандал се подклажда изкуствено, за да може С.Македония да не бъде приета в ЕС. Това е добре дошло за едни хора/държави, защото ще държи региона по-слаб. Защо мислите точно сега се сетиха някакви "професори" да започнат да плюят по България. Именно, за да може самите ние да спрем обединението си в общ съюз (ЕС). Ако С.М. влезе в ЕС, вече сме едно цяло, а ако ги спрем - продължаваме да сме разделени - това е и целта - да продължаваме да сме разделени и да ги държат на каишка.

14

Анонимен

преди 3 години

Западна Европа, за да направи мръсно на Русия чрез Сърбия, допусна косовската държава, допусна и много албанци и косовци на своя територия, след като се подчини на американския плам за разпад на Югославия.Голяма част от отприщените граждани се оказаха обаче далеч не толкова послушни, манипулируеми и наивни, колкото са си ги представяли западняците. Сега с всички сили гледат потокът оттам да е само с полезни за тях средноквалифицирани хора на нископлатени, но много нужни позиции. Затова уж инвест

13

Анонимен

преди 3 години

В Западна Европа са се купували и епископските санове.А че са се били помирили Франция и Германия, не е съвсем точно. Франция не допуска немският език да е официален, а винаги досега е налагала изискването си на висши международни постове да са френскоговорвщи лица.

12

До Илхан Малкия

преди 3 години

Акъл верме, пара вер!

11

Анонимен

преди 3 години

Слагайте вето и да не се разправяме със северномакедонците и техния сръбски елит....

10

Анонимен

преди 3 години

Западна Европа повтаря грешката на други цивилизации преди нея - да премахне защитата си, да разчита на "обаянието" на "цветущатата" си икономика, лежерен начин на живот и външен блясък.

9

Анонимен

преди 3 години

И българското население през 1985г. подкрепихме нашите турски братя, които при голямата си екскурзия бяха многократно обидени от турските граничари и военни, което за екскурзиантите се оказа изненада, ама вие не ни го признавате...

8

Анонимен

преди 3 години

Турция е подкрепила България за НАТО, защото по този начин достъпът до нашата армия и до нашите служби, влиянието и върху България става явно и много "естествено". Турция същевременно не знам да си е променила позицията по тракийските бежанци. Също си отстоява, и в повече, влиянието си чрез турскоговорящото българско население и чрез разпространението на исляма.Европа не бива да ни е образец, тя сега няма нито армия като машини и логистика, нито здраво младо население, нито икономическа самосто

7

Анонимен

преди 3 години

"Изведнъж са в съюз с два народа застинали в 19-ти, които спорят за някакви хайдути, дали са били българи, на какъв език са говорили и прочее щуротии."Прочеето щуротии се наричат история и национална идентичност. Безродниците не ги интересуват подобни неща.

6

До г-н И. Кютук

преди 3 години

На този "***" г-н ще му препоръчам да види днешното интервю по БНТ с проф. Топалов. Той е в българсакта делегация от историци и е видял и чул лично неща, за които г-н И. Кютук сигурно не е чувал. А не е чувал, защото се отнасят за България, а не за Турция. Иначе на драго сърце би ги чул.

5

Кънчо Мисирков

преди 3 години

Брюксел никога няма да разбере лъжите на българите...

4

Ммм

преди 3 години

С тези на глава не се излиза, само да внимават управляващите какви решения ще вземат за,, общатата'' ни история. Иначе може да се озовем по площадите.

3

Ммм

преди 3 години

С тези на глава не се излиза, само да внимават управляващите какви решения ще вземат за,, общатата'' ни история. Иначе може да се озовем по площадите.

2

Moghul

преди 3 години

Как да го разбира когато хората живеят в 21 век. Изведнъж са в съюз с два народа застинали в 19-ти, които спорят за някакви хайдути, дали са били българи, на какъв език са говорили и прочее щуротии. ЕС е създаден от държави дали милиони жертви във войни помежду си (Германия и Франция) в името на общо по-добро бъдеще. Турция подкрепи България за НАТО. Въобще светът върви напред, а *** стиска още мускалите и скърца със зъби, поне мислено.

1

Многу

преди 3 години

бла бла и накрая нищу съществену... речи политик и ндей се занимава повечИ...