26

Анонимен

преди 3 години

Пежо-дизелово, Опел-бензинов, малък Опел-бензинов-кара се от 3 ***, нещастнико. Добре че почти не се налага да общувам с българи като тебе. Предполагам, че колата ти е по-важна от децата и семейството. Дано някой кьорав да не ти я одраска или удари!

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24"Не си мисли, че като имаш кола, си по- висша класа!"Естенствено, че си по-висша класа. Ти ако си клошар и с това се успокояваш си е твоя работа. Та какви са лично твоите автомобили? Я ги изброй.

24

Анонимен

преди 3 години

Всеки в България може да си купи автомобил, защото има втора-трета ръка, от 500 до 100ци хиляди. Въпрос на нужда и целесъобразност. Да не забравяме, че е немалък разход. Не си мисли, че като имаш кола, си по- висша класа! Аз имам няколко в момента и по- скоро ме дразни че не е добър общ транспорт, затова са ми

23

Анонимен

преди 3 години

До към 20Другарю, ти каква кола караш или въобще нямаш автомобил, защото не можеш да си го позволиш?

22

ха.ха.ха

преди 3 години

а джуджето няма ли да нареди земята да се върти обратно... че за какъв се мисли този гном. Русия е главния замърси тел с ракетите , единственият и пушещ самолетоносач и първобитна икономика

21

към 20

преди 3 години

Министерство на триангулацията и сегментирането:Вчера АвтоВАЗ стартира продажбата на новите версии на моделите Lada Xray Cross и Lada 4х4. Други наши нови предложения са ГАЗ-330230 ГАЗЕЛЬ-БИЗНЕС-ФЕРМЕР, ГАЗ-22177 СОБОЛЬ 4Х4 и ГАЗ-А65R32 НЕКСТ. Не сме забравили и нашите най-млади и креативни почитатели, на които предлагаме ГАЗ-21 "Волга" - детска електрическа версия за 2 млн рубли.

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19"Защо не нареди Су57 да е готов до Нова година и да пуснат в производство новата Лада, от която Ферари и Мерцедес треперят?"Щото това са общи приказки за пияни мужици и руски *** в България, които нито означават нещо, нито може да се следи дали се спазват, докато тия другите неща могат лесно да се проследят дали ги има или не.

19

Анонимен

преди 3 години

Защо не нареди Су57 да е готов до Нова година и да пуснат в производство новата Лада, от която Ферари и Мерцедес треперят?

18

Анонимен

преди 3 години

Колко спокойно си живееше човека при Тръмп никой за нищо не го закачаше, сега трябва да мисли и за глобалното затопляне. Ей затова мрази демокрацията на всеки 4 години трябва да си сменя възгледите.

17

Анонимен

преди 3 години

Много хитро подмазване на Байдън.

16

popa ot razgrad

преди 3 години

Путин нареди: От понеделник всички да бъдат щастливи и доволни!

15

Анонимен

преди 3 години

Товарищ Путин, обръщам се с гореща молба към вас, моля изпратете 100 хиляди ваксини Спутник V в Блъгария. Разбрах, че не върши никаква работа, но има неочакван ефект лекува на 100% смъртоносно опасната болест русофилия на главния мозък, съвременна разновидност на бяc. Ще започнем ваксинацията от най-високия пост в държавата и ще вървим надолу. Вярвам че молбата ми ще бъде удовлетворена.

14

Iordan Ivanov geolog

преди 3 години

Браво МОЛОДЕЦ..Обявиха че над редица региони в Европа ,САЩ и Русия има недопустими нарастващи ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ ЕМИСИИ>Огромни пробиви в БИОСФЕРНАТА ОХРАНА ПРавят милиарди автомобили с включени бели високовредни скенери вкл лед,ксенонови,халогенни и лазерни..Активирнаи са милиардианомални зони вкл в Сибир и АМАЗОНИЯ>

13

Анонеимен

преди 3 години

То като нямаш икономика е лесно да ограничиш емисиите.

12

Анонимен

преди 3 години

Путин е прав. Построи флотилия от ледоразбивачи които да поддържат северния морски път в Ледовития океан, а пък вече две зими пътят не замръзва. С тия пари можеше да построи танкове и да засили пропагандата със запада, а сега отидоха на вятъра.

11

Анонимен

преди 3 години

3, няма нормален човек, който да го нарича "цар". Цар е силно плоско понятие.Има типично руска дума за уважаван и концептуално властен държавник.Държавник, когото не могат да си позволят да подценят даже глобалистите.Това понятие е Государь.

10

Анонимен

преди 3 години

Вярвам, че Государят няма да спре до етапа изготвяне на стратегия за климатично неутрално социално и икономическо развитие на Русия към 2050 г. Задължително е тази и други подобни темелни стратегии да се вкарат в съответните закони, за да са задължителни за изпълнение, независимо от степента на троцкизъм на конкретния бъдещ президент.

9

Анонимен

преди 3 години

Путин що се занимава с такива сорсоидни работи?

8

лилипyтин

преди 3 години

А кой ще отърве света от тази болшевишка вреда?

7

1

преди 3 години

Поредната партенка на таваришите, за да "демонстрират" точно заради формалното напускане на САЩ - както със всичко останало. САЩ ще се върнат в споразумението след като Байдън бъде преизбран, а таваришите пак ще си правят пак старите истории.