13

kirasirrav

преди 3 години

Пълна бъркотия, шефа ти иска болничен, личния лекар се мотае, слага те под карантина а като нямаш положителен ПСР все едно ти няма нищо, ако ще и да умираш. Така че не може да ти издаде този болничен, и в един момент ако все пак случайно си изкараш някак + тест (и то ако си отишъл нелегално до болница въпреки карантината ), ще трябва да ти пуска болничния със задна дата ?!?

12

Аз знам

преди 3 години

До Анонимен 6С на мъжО ти сливовата.

11

Анонимен

преди 3 години

Аз бих се карантинирал с Мария Шаркова на едно легло, да не хабим места.

10

Анонимен

преди 3 години

Я заминавайте да бачкате и стига сте се глезиши!

9

яко

преди 3 години

Няма яко да се мре! Големите шивашки фирми, си работят без маски и никой не умира! Стига стресиране!

8

Анонимен

преди 3 години

Трябваше цялото РЗИ да го закрият, а не само да сменят шефа.

7

G

преди 3 години

масово презаразяваме от март насам. починали 2 3 работника -други ще вземе, гладни много. важното е да се работи в затворени пространства по много народ.

6

Аз

преди 3 години

Ще карантинирате само болните, а не всеки който е бил контактен с болен. Отново всяване на страх за да се поддържа измамата.

5

Анонимен

преди 3 години

Някой знае ли с какъв препарат се дезинфекцира къща?

4

Анонимен

преди 3 години

За да, но предложението й, ще доведе до хаус. Аз съм в Германия. Имаше болен от корона, остана си вкъщи, когато няма тежки симптоми, защо да товари болничната система. Всички ни предупредиха. 1 ден останах вкъщи, дезинфекцираха цялата фирма, след това бях нормално на работа, доста хора си взеха отпуск или работеха он лайн.

3

Анонимен

преди 3 години

Ми нали вирусо е измама и затва не носиме маски - да не ни спре кислородо!

2

Анонимен

преди 3 години

"Няколко дни по-късно тези резултати биват регистрирани в РЗИ." ОТ ТЕКСТА ОТ КОЙТО ПРИ ЦЯЛОТО МИ УВАЖЕНИЕ НО РАЗБИРАМ ЧЕ НАЙ ВАЖНОТО Е РЕГИСТРИРАНЕТО И ПРОСЛЕДЯВАНЕТО НА ХОРАТА А ТОВА ПРЕДСТОИ ДА РАЗБЕРЕМ КАКВИ ПОСЛЕДСТВИЕ ЩЕ ИМА ЗА ТЕХНИТЕ ПРАВА КОЕТО ТРЯБВА ДА Е ЦЕЛТА НА АДВОКАТСКАТА ПРОФЕСИЯ ДА ЗАЩИТАВА ПРАВАТА НА ХОРАТА

1

Анонимен

преди 3 години

По нареждане на банкянския оскотял крадлив ***, масово рзи не поставя цели класове под карантина,при доказано положителни за ковид за да не може родителите да получат болничен лист, заради децата си. Мършичките на държавна хранилка излизат с номера че било минало много време от последния контакт, което не е истина.