108

Анонимен

преди 3 години

Нейт Силвър е лицето на изборната мафия в щатите! Това е човек, който "обърка" прогнозите във всеки оспорван щат. Дори даде Тексас, Флорида и Айова с по 3% за Байдън.

107

Анонимен

преди 3 години

До българин"Вижте.До колкото разбирам Байдън ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ В САЩ!"В момента не се знае.

106

българин

преди 3 години

Do 112 "Готин" Така е да! Вижте.До колкото разбирам Байдън ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ В САЩ! Но Не разбирам защо ТРъмп се съпротивлява И от сега казва Че Няма да здаде властта доброволно??? А уж живеят в Най голямата "демокрация" на света САЩ! Ами НЕ Е НОРМАЛНО МИСЛЯ! Тръмп Явно много си е повярвал Че ВСЕ ЩЕ " Печели" от Тук на татъка явно! -:) За привържениците на Тръмп българи! Вижте.Който и да спечели България Няма да спечели НИКАК! Вечно ще сме ПОД АМЕРИКАНСКИТЕ ЗАКОНИ! ТОЕСТ НИКОИ! -:)

105

Готин

преди 3 години

По целият свят хората ,,изтрещяха,, Тези двамата, ако бяха кандидати преди петдесет години, избирателите щяха да ги вземат за луди пенсионери.

104

Циганина

преди 3 години

Да време ТРЪМП да мрът всички расистки мършояди заедно със бугарските крадливи монголи

103

Еmilyano

преди 3 години

Лошо се пише за САЩ ако е байдан На власт

102

cky2kbg

преди 3 години

някой гледа ли какво става? Сомалиеца Лебам Мохамед брат на Джамал който е член на общинския съвет на Минеаполис, е качил видео в Снапчат наскоро показвайки как кара колата си пълна с стотици липсващи бюлетини обеснявайки на сомалйски език какво върши. Видеото е по всички новини с превод на англйски. Страшни избори, сомалйци мъкнат чували с бюлетини в таратайките си по пътищата на Минеаполис

101

Румен

преди 3 години

До Анонименсамо дето не е само изтребител, а многоцелеви! и цената му е смешна в сравнение на американските, де нямат дори аналог на това летящо животно!ама кой ще те разбере тебе бе, брат ми, кат си тръгнал да обясняваш азбуката на не първолаци а на първолаци от климатично училище?!?!

100

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 105"От кого ще се пазим с тия изтребители? От Северна Македония ли дето няма нито един или от Турция дето има няколко стотин?"От Блатото, което винаги виси на врата ни, включително с провокативни полети близо до въздушното ни пространство. Хубаво е Чебурашките да знаят какво ги чака покрай нашите граници.

99

Анонимен

преди 3 години

Какви СУ,какви F16 ?Бъдещето е на дроновете.

98

Анонимен

преди 3 години

"А ако купим Су-35 ще имаме модерен изтребител от висок клас който може наистна да ни служи."Боже, отново от тия ненормалници дето на гол тумбак чифте пищови.От кого ще се пазим с тия изтребители? От Северна Македония ли дето няма нито един или от Турция дето има няколко стотин?A с архаичните осем бройки F-16 от кого ще се пазим, само им платихме милиардите!

97

Емил Боев

преди 3 години

До Анонимен А може и на белина примесена със алкохол да наблегнем ,повечето амерканци го практикуват и то много успешно .Направо засенчиха Руснаците със това ново питие .

96

Анонимен

преди 3 години

Су-35 е военен самолет, а не стока за масово потребление като автомобила. Русия е водеща страна във военните технологии. Су-35 са едни от най-добрите изтребители, и цената им е добра, но при демокрацията и пазарната икономика ние купихе остарелите F-16, което си беш чист рекет.

95

Анонимен

преди 3 години

Ако право на глас имаха само тези които плащат нещо в бюджета като данъци, такси, лицензи, щеше да е 89% за Тръмп. Истината е, че цялото социално войнство, ЛГТБ-тата, транс, уоук инфлуенсърите, смешници всякакви гласуваха за демократите. Ковид подля вода на Тръмп, като че ли сега Байдън ще се справи с вируса с магическа пръчка?!

94

Анонимен

преди 3 години

Никакво СУ! Купуваме F16 и точка! Аз навремето исках да си купя Жигули, но все не ми идваше реда. (Тогава колите се купуваха с ред, и то само от соц лагера- Жигули, Москвичи, Шкоди, Трабанти, Варбург и др.) Сега не искам да чуя за нищо руско! Хамерикански самолети ще купим и вечна дружба с братския хамерикански народ и с Дони или Джо! Който и да спечели все тая!

93

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"А ако купим Су-35 ще имаме модерен изтребител от висок клас който може наистна да ни служи."Боже, отново от тия ненормалници дето на гол тумбак чифте пищови. От кого ще се пазим с тия изтребители? От Северна Македония ли дето няма нито един или от Турция дето има няколко стотин? Всеки цент похарчен за изтребители (независимо от това каква марка) са изхвърлени пари през прозореца.

92

Анонимен

преди 3 години

До 97 от 91 . Знам мн добре . Затова и бях за Тръмп , не съм фен на световното влияние на Китай. Но уви , сащ са обречени. Дано поне ЕС се стегне за битка , но и това не вярвам да стане. Ще говорим ( ако ни има изобщо ) на китайски.

91

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 88 И ко шъ го праим туа СУ35? Шъ си го завираме от....

90

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 91 Така е, но не мисли че Китай ще се интересува от теб. Ще го интересува само територията, жените и дали в Перник има вода. Всичко друго той има. Ти нищо не можеш да му дадеш.

89

Анонимен

преди 3 години

Тръмп беше много по-честен с хората политик, от тези професионални измамници окупирали властта там от век най-малко. За това даже от собствената му партия не го харесват. Те оцеляват на старата слава на САЩ, носеха се на крилете на силна икономика и армия, но работата се променя , а нямат капацитета да обърнат нещата, така че САЩ че зазляват, но вместо да се стегнат както иска Тръмп, те ще пряват войни. До 6 месеца ще запалят някой, дано не чрез Украйна към Русия, че сме много близо