22

Джони

преди 3 години

До АнонименГаню, дивашка територия е тука ! Няма пътища има мизерия и глад ! Влаковете се движат с 60 км в час ! Тука даже и хора не останаха освен индийци! Същите индийци убиват и изнасилват безнаказано ,защото гласуват за мутрата която управлява територията ! Хора умират в линейки ,болниците не искат да ги приемат ! По- умните българи се лекуват в "дивашка" Турция !

21

Смешници

преди 3 години

Нека аз простотия човек, чието мнение не се формира от заглавията на Дневник или Прас-прес, да ви кажа следното. Не отписвайте Турция. Преди седмица бях в Одрин. Пред очите ми видях как продавачите на пазара правят по 500-600 лири оборот в рамките на няколко минути. Кажи го 100 лева за 5 минути. Не мога да преценя за цял ден какъв оборот минава през тях. Питам ви кой българин прави такива пари за толкова време? Нека си видим жалкото положение и после да се смеем на другите.

20

Джони

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААНе обяснявай на бай *** ,той не мисли !

19

Кико

преди 3 години

Пак *** реклами от областните в Турция и техните мекерета тук!

18

цветко

преди 3 години

С преврат не успяха сега ще ги затъркат икономически като стане лирата 10 долара след 5 дни после 15 после 20 и гледай сефте как няма и да дочакат избори и ще си го свалят сами все пак банките и чичковците не прощават

17

Аслани нас рани

преди 3 години

Турската държава и турският бизнес не могат да си плащат международните кредити! Турция е във фактически фалит и никой не иска да й заема пари, освен при серъхвисоки лихви - 15% годишно. На гол тумбак, чифте пищови носят. Правят се на аслани, пък те нас рани!

16

Анонимен

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААтуркия дължи към 600 МИЛИАРДА ДОЛАРА БЕ ХАХО

15

Втора легия

преди 3 години

Гнусна история !!!

14

Караджата

преди 3 години

Да де,ама никой не ти казва,че на повечето места не приемат турски лири,а искат долари и евро.Особено в болниците!

13

БЧК

преди 3 години

Че тук останаА ли доктори бе?Много стоки са на голябма далавера от там! Някои евтини и некачествени ***- изобщо не саза купуване!

12

До 3

преди 3 години

Те са безплатни много отдавна

11

Анонимен

преди 3 години

Нормален човек не би стъпил в тая ислямска

10

До 7

преди 3 години

И аз се чудя какне са затворили границата, ама турците.Там влизаш в Мол само след мерене на температура и дезинфекция на ръцете. Задължително с маски и по улиците и не видяхме кьорав полицай да следи и да пише актове. Тук-там някой по улицата без маска и той нашенец. Още на границата при влизане турците ти дават маска и дезинфектант и дезинфекция на колата. При нашите юруш. Та наистина се чудя как не са ни отрязали да им носим вируси с нашенската ганювщина.

9

до 7

преди 3 години

какви точно пандемии ти се привиждат ?Да не си препил и настинал ?

8

Анонимен

преди 3 години

И половин резервоар да напълня в Одрин, пак съм на печалба от пътя. Да не говорим за тройно по-евтините стоки. От две години не купувам препарати, захарни изделия, зехтин, подправки и какво ли не от милата ни Таковататковина!

7

Анонимен

преди 3 години

Не по-евтино, а в пъти по евтино. Елементарни примери:Течен Персил 4,2 л. е 40 лири, 8 /ОСЕМ// лв. наши пари и с несравнимо качество с това, което се продава у нас.Доместос 5-6 лири=1 - 1.20 лв.Лекарства: ко-ирбесо там 16 лири, 3.20 лв. срещу 30 /ТРИДЕСЕТ/ лв. у нас.И всичко останало е много по-евтино.

6

Анонимен

преди 3 години

Какъв "шопинг" при пандемия ?!ЗАЩО не са затворени границите ?!?!?!Или чакаме да се срине всичко????????Егати ТЪПуТу балканско племе!!!

5

4

преди 3 години

До АнонименБудала, купувай всичко на 100% надценка в БГ. Добре, че има такива като теб, иначе икономиката на тая скапана държава ще умре за 3 месеца.На практика 50% от вноса в БГ е от Турция, така или иначе купуваш от там почти всичко, просто не го знаеш.

4

Анонимен

преди 3 години

Това е все едно да ходиш да пазаруваш в магазина за един лев.

3

Анонимен

преди 3 години

Сиреч и туркините са поевтинели.