67

Анонимен

преди 3 години

Кой пък е сигурен, че ресторанти и хотели ще бъдат отворени по това време? Почни навсякъде в Европа вече са затворени.

66

Анонимен

преди 3 години

Това, с Нова година, никога няма да го разбера... Изобщо с т.нар. "почивни дни". Какъв е смисълът да се плаща двойно, тройно, четворно, та и петорно за нещо, което всъщност не струва толкова? С парите за НГ, почивните дни покрай Великден, 01.05., 06.05., 24.05, 06.09., 22.09. и Коледа с жена ми всяка година сме за поне 2 седмици в Италия през септември. Иначе- в някоя "нормална" събота и неделя, някъде на нормални цени. Счетоводител съм, не ми обяснявайте, че не мога да си направя сметката. :)

65

Анонимен

преди 3 години

До МарияБлагодаря, че ме светна, че Светът работи по този начин. Някой измисля правила, а хората ги спазват. Абсолютно свойствено е за човешкото същество да спазва правила и никога не намира начини да заобиколи методите за налагане и контрол на изпълнението на правилата.

64

гост

преди 3 години

*** мутри и кифлите им ги запряха да пътуват по луксозните дестинации в чужбина и сега ще се тешат в Банско и Пампорово. Гледам във фейса как рязко секнаха снимките на разни кифли от Сейшели, Малдиви, Дубай и където се сетите още. Много се радвам! Засега търкалят БМВ-та и Мерцедеси из Търново и Арбанаси, ама да видим и това докога ще е. Заради вируса много измислени професии ще дадат фира. Надявам се да оцелеят повече стойностни хора. Така, че вирусът има и някои положителни страни.

63

МНЕНИЕ

преди 3 години

Преди една Минута проверих в Интернет - Действително Никъде няма Свободни Хотели , Къщи за Гости , Хостели , Хосписи , Болници .

62

Мария

преди 3 години

До АнонименТочно на политиците е работа да създадат такива правила и мерки, че народа да спазва. Другото е анархия.

61

Анонимен

преди 3 години

Абе, я да тичам и аз да резервирам ,па може някъде да е останала двойна без балкон - ррррр тичайте и вие ,че то всичко "резерве" .

60

пияница мистик

преди 3 години

Къде е Ригърдъ с мазната косица да даде обяснение за случилото се....Хахахаха, Боко Тъп0тo им намали ДДС-то, ама цените нагоре. Айде на паша по Нова Година на "умните". Аз ще си я карам в нас, с приятели, камината ще гори, ще си седя на барплота или на барбарона, кожения диван, или в трапезарията и ще си пия водката. Музиката ще е на волуме макс и ме боли шнуро за ресторантите, развъдници на Короната. Корона пия само от магазина сутрин за изтрезняване....хахахах

59

Анонимен

преди 3 години

Тази информация е поредното доказателство, че политиците по никакъв начин не са виновни за дереджето на българина. То не е въпрос на това политиците да налагат забрани и да ни гонят с полиция и глоби. Въпрос е, дали човек е адекватен или не. По време на пандемия, спад на икономиката и бюджетен дефицит хората една година не са готови да се държат по-сдържано и скромно за празниците. Е как да очакваме от хора с такъв нрав да се гради общество и силна икономика?

58

сейшели

преди 3 години

ами ние на сейшелите кво да кажеме ? само празници . ядене пиене и любов.

57

Домашно

преди 3 години

Я да видиме тая работа: Кило пържоли - 10лвПродукти за салати - 20лвМезе - 10лвУиски - 40-50лв (в зависимост от предпочитанията)Безалкохолно - 5лвМин. Вода - 5лв-----общо - 100лвИ така, за около или под 100лв си го празнуваме домашно, ядем вкусно приготвена храна. Най-важното - знаем какво ядем, защото аз съм си го приготвил, а не са ми донесли храна дето и кучето ми няма да я яде.Вие си ходете в Банско и прочее на 10 пъти по-високи цени и рискове от зараза.

56

Анонимен

преди 3 години

Най ще ми хареса на нова година да се излиза навън със СМСче, пък вие си ходете по къщи за гости.

55

Ейо

преди 3 години

Четейки днес бг направо се комплексирах, като най-големия бал-ък в тази държава:- Лятото не ходих на българското черноморие- Не си купих апартамент- Не си купих къща на село- Нямам резервация за нова година- Нямам резервация и за ски сезона в БанскоНаправо се чудя жена ми как не ме е напуснала още.

54

Анонимен

преди 3 години

Вярно е, че и тоя бизнес трябва да работи, но ако има държава - ще забранят тези мероприятия. В Германия могат да са по домашно- в България не може? За едно ядене и пиене - повечето няма да им хареса коментара ми. И да питам като дойде Новата година - ковид 19 ще си отиде със старата ли? за мен е важно - колкото може по малко болни. Каквито и мерки да сложат - стига да се изолира вируса. Достатъчно починали, болни има вече. Дори резултата да е на половина верен - пак е много.

53

Чичо

преди 3 години

До тогава най-вероятно ще има въведено ИП и КПП-та, та е по-вероятно никъде да не отидат.

52

:)

преди 3 години

Бизнесът в Банско в стрес, отказват се резервации, а сметките вървят, среден хотел плаща за отопление 5-6 хиляди лева на месец. <html><body><!--StartFragment-->След лекото успокоение на туристическия бранш в Банско и региона миналия месец, че въпреки ситуацията с коронавируса все пак ще има добър сезон, сега браншът отново е несигурен, тъй като са започнали отлагания на малкото направени резервации. Причините са несигурността и затягането на мерките в цяла Европа.

51

До Добре че

преди 3 години

Цените на имотите в Банско са кризисни от години и ще стават все по- кризисни.

50

Германия

преди 3 години

За тези пари ще имаме прекрасен празник тук и ще ни остават!

49

дедо от село

преди 3 години

Браво на ковида ,че го има! Няма да гледаме тъпите физиономии на разни серсеми на центъра на совето!

48

дедо

преди 3 години

нека си скачат цените,само да има кой да плаща....хехех