10

сащ

преди 3 години

трябва сепшно да инвестира в образовянието и да предостави качествено и безплатно образование до селяшките райони за да може хората да се освестятв момента там живеят маргинали които вярват в конспирации и не знаят нищо за обикалящия ги святако не направят това ще се разпаднат

9

До 6

преди 3 години

Не го ли закриха тихомълком отдавна? След като Тръмп бомби съюзниците на руснаците в Сирия.

8

До 2

преди 3 години

Не скуката, а простотията му е проблема. И че даде реална власт на простаците. На тия дето имат винаги прости отговори на сложни проблеми.

7

ХаХа

преди 3 години

Ако за САЩ са отминали добрите времена, какво да кажем за Русия?

6

Анонимен

преди 3 години

Милене, сега какво ще правим с Тръмп обществото? Ще го закривате ли, или ще го преквалифицирате на Байдън общество или както най-добре си подхожда на действителността на Путин общество?

5

Мда

преди 3 години

Едно е сигурно-добрите времена за Америка са отминали и каруцата е пред обръщане,който и път да хване...Да видим какво ще измислят евреите-едва ли ще зарежат собствеността си.

4

Анонимен

преди 3 години

До 3 С тия 2 хода напред го изритаха от ГРОБ заради апартаментите и дири нов ага сега

3

Анонимен

преди 3 години

До ИстинатаЕ що ? Просто ще се преименуват на Демократи за България. Цецо мисли 2 хода напред.

2

Анонимен

преди 3 години

Тръмп беше един много умерен и скучен президент. Не като реторика, а като политика. И това му изяде главата. Не изпълни нито едно от големите обещания, които направи през 2016-та. Замени съветниците си с ционисти и обърна гръб на платформата, която го издигна. Сега заслужава да загуби, а нямаше, въпреки измами, подмяна на вот и т.н. глупости.

1

Истината

преди 3 години

Единственото нещо, което ще ме изкефи, ако Джо Деменцията спечели е че Цецо ще се оачка, щото ще спре кранчето с парички от републиканците.