13

Готин

преди 3 години

Братята ,,македонци,, не съзнават, че влизайки в ЕС стават част от България или Албания, ако не се справим с шиптърите. Сърбите ще почакат. Докато тези не влязат, сърбите нямат шанс. Влязат ли макета в съюза, няма да остане млад човек в тази територия. Всичко ще побегне, най вече към България, защото щем-нещем до тогава ще сме почти ,,европейци,,.

12

Кико

преди 3 години

Докато не станат македонци от държавата Скопие със столица Скопие! Като луди строят бутафорни акрополи и старогръцки постройки, след малко ще носят и туники!

11

Странджата

преди 3 години

То си е казано на зло куче зъл прът ! Оставете тука международното положение ! Вземете пример от Гърция. Защо бързо бързо им клекнаха ? А нас ни смятат за мека Мара ! Какъв ЕС какви 5 лева !

10

😎

преди 3 години

Гърците трябва да преговарят вместо нас!

9

Диверсии

преди 3 години

Става въпрос за платени диверсанти срещу България и Македония.Целта е да се нахъсат подставени на власт в София да реват кански срещу Македония..Подобни диверсии се провеждат срещу Българския народ отдавна..Вижте изгонванена руски дипломати от София.. Цел бясна анти българска пропаганда в Русия ...

8

защо

преди 3 години

ЗАЩО ДА КАЖЕМ ДА НА МАКЕДОНИЯ ЗА ЕСЗАЩОТО ТЕ НЕ СЕ СМЯТАТ ЗА БЪЛГАРИЗАЩОТО НАСИЛА НЕ БИВА ОСТАВЕТЕ ГИ НЕ БИВА ДА СИ ВЛОШАВАМЕ ОТНОШЕНИЯТА МОЖЕ БИ РУСИЯ ИСКА ТОЗИ КОНФЛИКТ НА БАЛКАНИТЕМОЖЕ БИ ВРАГОВЕТЕ НА БОЙКО ДА ИСКАТ ТОЗИ КОНФЛИКТ-И ПОСЛЕ ДА ГОВОРЯТ ЧЕ ТОЙ СЕ Е ПРОВАЛИЛпрочутото назначение на КАЛИНКА е от министри на БСП но това не им пречи да говорят че ГЕРБ назначава КАЛИНКИБОЙКО НЕ СЕ ПОДВЕЖДАЙ-ПУСКАЙ МАКЕДОНИЯ В ЕС

7

Сърборобите

преди 3 години

Един ден ще са ни благодарни, че сме им помогнали да излезнат от порочния кръг на лъжите. Истината ще ги направи свободни!

6

Анонимен

преди 3 години

Докато елита им е от кръжока на издънките на Отворено общество, ще се върти винаги политиката на разделяй и владей. Анти Българското е само една от линиите. Има и други, силно изразени линии, от същия кръжок, корените на който владее в много голям обем и медии.Така стоят нещата. Много коментатори си мислят, че сърбите стоят в основата, но истината е, че моментната линия просто е в обща посока. Има време да се разминат, отново, щото вече се е случвало.

5

наблюдател

преди 3 години

Храни куче да те лае-народна мъдрост.

4

Чукундур

преди 3 години

Що бре аркадашлар ви плюят макетата ? И те са същите тикви като вас .Къде ви ходеше акъла първи да ги признаете навремето като държава? Акъл паръсънъ.Лягайте да спите,че утре ще бачкате.

3

Vladi

преди 3 години

Македония е една посткомунистическа, създадена по изкуствен начин държава.Това ли е добросъседство??? Как да ви обича некой.

2

Анонимен

преди 3 години

Не е необходимо да ни занимавате през ден с тези серсеми !

1

Анонимен

преди 3 години

Щом хpaчат по 6ългapaците - прави са!