162

za USA

преди 3 години

Доналд Тръмп да обжалва изборите.......................тоя Байдън ще запали целия свят с войни.........................но 80 % от американците са толкова ***, искат само да ядат и да пият и си продават гласа за 50 долара в гетата!!

161

Анонимен

преди 3 години

da

160

Анонимен

преди 3 години

До ФактиКато са такив елитни и висши, що не са богати?

159

Факти

преди 3 години

Тръмп е подкрепен от-най богатите,необразованите бели,най бедните,евангелистите и евреите.Байдън от- вишисти,интелигенцията, чернокожите,културният елит на нацията. Тръмп е арогантен и лъжлив нарцис,а Байдън склеротизирал ***.

158

Анонимен

преди 3 години

Кралят е мъртъв, да живее кралят!

157

Стига глупости

преди 3 години

Блумбърг, Зукърбърг,Безос и известния ционист Бил Гейтс- как ви звучат тея имена и дали не направиха всичко за да махнат Тръмп и да сложат тоя послушко Байдън.

156

до номер 150

преди 3 години

АБсолютно сте прав, колега, дано повече хора Ви прочетат коментара, доста е информативен и синтезиран, точно, ясно и кратко!!!!ДА БЪДЕ ВОЛЯТА БОЖИЯ!!! АМИН!!!ДА ДОЙДИ, ГОСПОДИ ИИСУСЕ ХРИСТЕ!!!!+

155

до 160

преди 3 години

ВИЙ явно сте от ЦРУ, щом таквизи тайни знайте, колега:))))САМО БОГ ЗНАЕ КАКВО ЩЕ СТАНЕ!!!!!!АМИН!!!!!

154

Анонимен

преди 3 години

Тръмпи броенето не е магия, баце.....знам, че дезифектанта не ти помогна много, ама обикновено като обявиш победа при под 40% преброени гласове и паднеш при 100% не е магия...проста математика, за 1ви клас...

153

До 161:

преди 3 години

Тръмп е милиардер. Колко трябва да му се плати за да разбие държавата, в която е направил милиардите си, в която е изгледал децата си? Или ще кажеш, че ще му дадат трилиони и той барабар с децата си ще живее на необитаем остров.Вие всичко мерите в пари и сте първични и елементарни.Колкото до САЩ, те се разпадат, Байдън ще ускори процеса, дано да не въвлекат света в някоя ядрена война.

152

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 151Големите компании започнаха вече да връщат производството но не защото това беше в плана на Доналд (той план всъщност няма сега както и преди 4 години) а защото разбраха че им крадат технологиите от Китай и други Азиатски държави.

151

Ей

преди 3 години

Събориха го тия глу паци ! Сега ще съжаляват горчиво, и не само те !

150

Анонимен

преди 3 години

Сега гледайте сеир. Тромпета му го набиват очаквано, но той подава жалба в съда, където ония ден сложи една овца от неговите и станаха мнозинство. И съда анулира изборите. Съответно става гражданска война и САЩ се разпадат на отделни независими щати. Това е планът на бай ви ***. За което разбира се е платена съответната сума на Тромпетов.

149

Анонимен

преди 3 години

Байдънчо победи байдончо.

148

Бай Байдън

преди 3 години

Ей, много благодаря, не помня за какво...

147

Доналд Дък

преди 3 години

Ооо, аз пък пък живях в Бевърли Хилс, обаче реших да си продам 8-стайната къща. Купувачът беше Уил Смит, много готин човек. Там всичките ми приятели бяха млади, красиви и умни хора, всичките мултимилионери и важни личности. Иначе, браво на тия от Сан Франциско и Остин, Тексас! Останете със здраве!

146

Анонимен

преди 3 години

Светът обича САЩ с Тръмп, но мрази САЩ с Байдън. Елементарно е.

145

Анонимен

преди 3 години

До 152Ето твоя коментар е американската мечта - някой да ги води 7 пъти на кръчма, но този път ще гризнат дървото.

144

Анонимен

преди 3 години

Хахааааа, печеля голям бас в офиса! Сабале докато тренда беше за Тръмп, се хванах на бас със 7 колеги, че Байдън ще спечели. Охаааааааа.... Ще има тежки кръчми! Ако бях загубил трееше да ги водя седмината на кръчма, а сега те ще ме водят 7 пъти. Давай Джо!

143

Анонимен

преди 3 години

Противоречията в САЩ са икономически, а не съревновнование на двама дъртака.В момента САЩ произвежда 25% от ресурсите на планетата, а консумира около 40%.Тръмп и кръга около него искаше да върне индустрията в САЩ за да се доработи излишъка към тези 40%.Глобалистите искат всичко да продължава - създавай хаос в света и управлявай хоаса за да ограбиш тези 40% дори на цената на войни.Скоро ни чака прелом - аз съм вярващ човек и не ме е страх от смъртта. Може да ги е страх само слугите на дявола.