7

Анонимен

преди 3 години

Колко са умрелите от свинския грип?

6

Анонимен

преди 3 години

1412 починали за 8 месеца.До края на годината ще гонят 5000.

5

Анонимен

преди 3 години

Тоя вирус е тотална манипулация, не че го няма, ама смъртните случай (според много съмнителна статистика) може би няма да минат 1000 до края на годината, а умрелите по пътя всяка година минават 1000 души и никакви мерки не се взимат, просто ги пишат фира. С тия изолации и глупост се цели нещо друго, може би заради климата. От 2.5 трилиона похарчени до момента, файда никаква.

4

Анонимен

преди 3 години

Вълчев къде е да им каже, че щом са деца значи не са развили пневмония заради Ковид, а заради друго нещо с "грипоподобни симптоми"...

3

дано

преди 3 години

Не получат някакви усложнения по нататък, след 5-10 години, че кови е много подмолен. Не се знае какво уврежда и кога. Може стерилни да станат, може днк да име е увредено? Знае ли се?Мангъров май знае или не? Поне предполага.

2

Анонимен

преди 3 години

Сериозно питам, при обикновените сезонни грипове, случва ли се бебета да имат пневмония? Не съм чувал, но пък и откъде ли бих чул...? Някой ако има отговор, ще съм благодарен.

1

Анонимен

преди 3 години

Това не е вярно. Видният специалист по вирусология и икономика е доц. Мангъров каза през пролетта, че при малките деца заболяване няма.