3

musicman

преди 16 години

...............кога ли някой от пушачите по света,ще му светне "лампичката" и ще подаде съдебен иск..........за няколко стотин милиона долара (я срещу САЩ,я срещу ЕС),за това че бива дискредитиран и дискреминиран,относно собственото си право на избор (дали да пуши,или не)!!!!!!и когато ги осъди и му наброят паричките,като океанска вълна ще завалят все повече и повече такива искове.......пък тогава да ги видя тия с кампанийте и техните "хуманитарни" правителства!!!ЗНАМ че е вредно тютюнопушенето,но все пак си е лично мой избор това да го правя - и никой друг,освен мен,не може да вземе решение как да живея!!!!!!!!!!

2

Сиготури Накура

преди 16 години

Ама наистина ли? Значи изследването показва, че като се вложат повече средства се постигат по-добри резултати. Колко невероятно! Изумнитено! И през ум не би ми минало такова нещо! Изследоватлите, направили това епохално откритие, трябва да получат нобелова награда!

1

007

преди 16 години

Това че цигарите са вредни е разработка на производителите на лепенки за отказване от цигарите. Пушете хора грехота е да се мре здрав... :)