19

Анонимен

преди 3 години

До БулгаропитекусА тези, които са прочели и имат преки наблюдения какво е нивото на обучаваните там и колко са бомбастично-неизпълними учебните планове, може ли да се обаждат, или не? Напълно измислена специалност. Изгодна за академичното израстване на определени преподаватели. Но затова пък за смислените няма пари.

18

panelen chovek

преди 3 години

Смисъл от образованието в БГ няма. По-добре навън да се вземе.

17

Анонимен

преди 3 години

3-та СВ е пред портите

16

kauboy

преди 3 години

tam v kakvo plashtat v evroli ? za edin priatel pitam ;

15

20 см

преди 3 години

Българките да учат африканистика, че като гледам коментарите на комплексирания материал тука, другаде ще трябва да си търсят късмета.

14

Извънземния

преди 3 години

Ще уча Марсианистика

13

До 8

преди 3 години

Ха, ще метат, ама някой друг път. Местата са заети и трудно ще се уредят.

12

Анонимен

преди 3 години

Прогнозите са след 70-80 години населението на планетата да е 80% азиатци и африканци. Бялата раса ще сме малцинство. Поне китайски или корейски ако учите, няма да сбъркате.

11

Тошко Африкански

преди 3 години

Африканистика преподават лектори от Африка направо на улицата. Ако не разбираш, може и бой да ядеш. И не е безплатно.

10

Булгаропитекус

преди 3 години

Коментиращите по-долу прочетохте ли изобщо какво съдържа учебния план на Африканистика-та?Или е така капацитети по всичко дай да коментираме

9

Хахаха

преди 3 години

Те по европата вече учат и африканистика и арабистика, ако искат да се разбират с гостите си. Остава и нашенците да одят там да си практикуват знанията.

8

Дебил депутат

преди 3 години

И след като завършите африканистика,директно отивате да метете улиците на София.

7

Анонимен

преди 3 години

Те младите вече искат да са инфлуенсъри, какви са тея ядрени енергетиги и др? Дайте нещо по-адекватно, като "Ранна история на чалга културата в България", "Зарахдане на пластичната хирургия", "Основи на мафията в БГ и индустриален рекет" - тогава гледай, какво става!

6

Да, ....

преди 3 години

Да, напълно съм съгласен, че на България й трябват специалисти в областта на африканските езици и цивилизации.А там се говорят над 2500 езика, като повечето са писмени.Обучението ще бъде интересно, но продължително с посещение в доста екзотични страни.Направете справка и вижте в колко африкански държави България има акредитирани посолства. Това, че ние имаме посолства в скандинавските страни, какво ни грее, при условие, че от там има само ... внос.А специалисти по близкия и далечен изток .?

5

Отговор

преди 3 години

До Иван 2 Ще бъдат посланици на добра воля. Така добри ли е ? Я вижте Чуков какъв арабист е.

4

gf

преди 3 години

Файда да ги учиш сложните специалности на български, ще се заробиш да работиш в тая *** само. Ученето само на Английски, други езици само ако държавата не е неадекватна. Българите нямаме много шанс за успехи за жалост.

3

123

преди 3 години

И след това остават минимум години да работят в БГ, докъто си и дължат вложените пари. Никой не е длъжен да издържа *** и пульо.

2

Иван

преди 3 години

До Съветинтересно какво ли ще работят със специалност "Африканистика"

1

Съвет

преди 3 години

До тук добре.Само че след завършване на специалностите, специалистите да работят у нас определен брой години. Иначе е безсмислено.