16

Бай ой до 15

преди 3 години

Разкри ме

15

Туск 3

преди 3 години

Отделно тия хора дето имат маса имоти под наем се занимават и с прекупвачество. Вземат по 3 - 4 апартамента на зелено от сигурен инвеститор дето е ясно че поне ще ни завърши сградата и после слес 1 год с 30 % отгоре препродава. И въпреки демографски, финансови и не знам кви кризи дето са редовни опорни точки на лаладжийте купува се и то масово бизнеса си върви хората си взимат други си правят парите а тия просто си лаят по форумите и псеват пред панелката с кварталлните пиянки.

14

Туск 2

преди 3 години

Вече и при нас става като на запад огромни фирми пускат маса имоти под наем и непрекъснато нарастват като големина. Обикновения човек колкото и добри пари да вади от заплата трудно купува. Абе като цяло колкото и пари да взимаш щом са от заплата не ми ги хвали. Щото тая заплата днеска я имаш утре я нямаш. Шефа винаги може да ти бие шута за едната реплика или за тва че просто си го погледнал на криво И както взимаш едни 3000 чисто после се закучва положението не може да си намериш работа 6 мес.

13

Туск

преди 3 години

Има и друга тенденция. Все повече хора съсредоточават все по - голяма собственост в ръцете си Познавам хора с по 10 - 20 апартамента. цяла верига. Отделно още толкова гаражи и паркоместа. С наемите за една година си финансират купуването на ново жилище. После пак под наем и така до н - степен Отделно че банките като им видят добрите доходи и кредитна история веднага им пускат кредит с добри условия те взимат жилището пускат под наем и то само си изплаща ипотеката.

12

До 9

преди 3 години

Къщата е необитаема,точно както 95% от къщите в селата по северозападнания край. Наоколо са само роми, безработни,които се отопляват предимно гореики дограма и парцали намерени наоколо.Полиция отдавна няма, нито болница,училище, детска градина, да не говорим за аптека.Града е сравнително на близо,ако можеш да летиш,защото и пътищата ги няма вече.Ти би ли отглеждал децата си на такова място?Само преди 35 години това село процъфтяваше-имаше си всичко, работещи хора,деца.Къщата е в ид.център.

11

Сахар

преди 3 години

Това е добре, ще има по-голям избор и предлагане.

10

въпроси

преди 3 години

Ами ако комшите си поискат румелията ? Язък ви за милиардите дето ги натъпкахте насила у румелията - пловдив, софето . Ще пиете една студена водица. :-)

9

Анонимен

преди 3 години

до 5 ТерсенетоТи какви въпроси му задаваш?Той едва ли е на повече от 25 години и ти казва,че е запустяло,значи баща му и чичо му не са се разбрали за собствеността.Вероятно е и в провинцията имота.Та той не е собственик все още,а и сигурно се е пренесъл в София и няма намерение да се върне там.Е писка,че го крадат,защото като най-млад го карат да реди керемиди от резервните...

8

Анонимен

преди 3 години

За кого ги строят тия човекарници,народа мре като мухи кой ще живее в тях?

7

Анонимен

преди 3 години

Братя Ковиди, купувайте акции! Ще забогатеете 😂

6

До 2

преди 3 години

Ми щом дядо ти е крив да почнем да инвестираме в жипове и коука? Изкарваш го жипа от магазина и си вече 10000$ назад. После същите ромове ти свалят огледала, фарове и още 10000$ назад. И това само за месец два

5

Терсенето

преди 3 години

До АнонименДядо ти е бил напълно прав, човека. Ти що не си защитаваш твоята собственост? А хленчиш как ромовете обрали циглите?

4

Анонимен

преди 3 години

Докато има балъци да купуват холокухни,ще започнат да ни строят и върху главите.Плащаш 90 кв.м.,живееш в 60-другото общи части.Ама като политиката е цяла България да е в 4-5 града така ще е!

3

От 1 и 2

преди 3 години

И докато не се е намерил някой грyceн брокер на НИ или пишман инвеститор да ме опонира с локация,локация,локация ще кажа,че локацията я има днес, за утре никой не знае.

2

Анонимен

преди 3 години

Някога дядо ми (мир на праха му) казваше,че хвърлени пари за тухли и камъни не са хвърлени на вятъра. И беше хванал баща ми и чичо ми да облагородяват двора на селската къща (голяма двуетажна къща). Първо се появиха 2 надземни гаража, после постройка за кукуруз,след това и работилница.От 10 години (откакто дадо почина) къщата е със заковани врати и прозорци и въпреки всичко братята от боята са започнали да свалят и циглите вече. Та до тук с философията на дядо за парите за тухли и камъни.

1

От 53

преди 3 години

Хайде 2-ра имотна статия за деня.Имам само един въпрос - след 50 години кой ще живее във всички тези жилища?