40

И.Б.

преди 3 години

Господа и госпожи, моля! Байдън се казва новият президент. Може да е стар според европейските схващания, но при индианските племена винаги са уважавали старейшините. А недоразумението, наречено Тръмп, трябва да си ходи. Постът "президент" не се наследява като имот.

39

Джо бързия

преди 3 години

Байдън е с Алцхаймер, на 77 години ,напикава се и се изпуска. Освен това е смотан ,смачкан и въобще не е добре с главата.

38

Анонимен

преди 3 години

***! Байден ще спечели. Да си тръгват смотаните републиканци и реднеци.

37

Анонимен

преди 3 години

Не си познал бе натегач! Байдън ще е победителя!-:)

36

999

преди 3 години

Джо Байтън ?

35

Д.Кънев

преди 3 години

Брей какво казва един подлизурко.3

34

Я па я..!

преди 3 години

Натегач.

33

Анонимен

преди 3 години

И защо на 60 вече сте стари, защото качеството на живот е ниско. вместо да излезе с внучето да кара колело,или да разходи куче, те се нареждат пред телевизора и пие бири и парцуци. Вместо да потърси хубавото и с оптимизъм,само мрънкащи. Какво да ви кажа,то си знаете.

32

До 29

преди 3 години

Не е въпрос на години, човекът има начален стадии на деменция и си личи. Нарече Тръмп Джордж, смотолевя думи, пропуска изречения докато чете .Аз имах съсед лекар, на 88 години замина за Канада и се ожени повторно и кръстоса очите на семейството си старият палавник,но нямаше и знак от деменция. Принципно в България хората остаряват рано, на 60 години ги смятате възрастни...

31

Анонимен

преди 3 години

Радев - президент на САЩ!!!Най великия Президент за всички времена!Много знае, много учил, много може!!!Полиглот! Подводничар! Икономист! Професор по право! Генерал!!!Има и благословията на ГРУ!!!

30

Анонимен

преди 3 години

време е Лойко да спечели изборите за президент на УСА без да е кандидат, той знае как да печели избори. Е, малко са фалшиви и манипулирани, но това няма значение, защото всички гледат в другата посока и се правят на приятно разсеяни. След, което обявава Банкя за столица на САЩ и става 300 кила, от които 250 кила сланина и лой

29

ПроСоТо

преди 3 години

ХахахаСега е по важно дали Румен Юмручето или Бойко ще поздрави дядо Дончо първи!Но по стара комунистическа традиция ще изчакат първо Хаяско I-ви да честити, пък после започва състезанието между двамата!

28

До 20

преди 3 години

Абе ти така говориш за възраст, *** така като те гледам нищо не знаеш! Та въпрос ми е на колко години е байдъна и на колко години е тръмпа? На това ми отговори пък после моеш да пишеш каквито си искаш глупости!!!

27

От последните минути

преди 3 години

След като Цветан Цветанов отиде в Щатите да обменя опит на тема "Демократично провеждане на избори", от СНН обявиха, че Бойко Борисов печели президентския вот с 90%. Тръмп и Байдън са в недоумение..

26

ИВАНОВ

преди 3 години

ГОЛЯМ НАГАЖДАЧ

25

Анонимен

преди 3 години

словенецът ли е глупав или тук ни лъжат и манипулират!

24

Анонимен

преди 3 години

какво преизбиране бе??? Изборите не са приключили

23

Анонимен

преди 3 години

Владимир Путин можеше да го поздрави още онзи ден, ама по дипломатически съображения чака официалния резултат.

22

...

преди 3 години

Изложи се пред чужденците...

21

до 18

преди 3 години

Предполагам, че Мелания ще е доволна да не е ФЛОТУС, въпреки че беше красива и много стилна през цялото време. Иначе Бай Дончо ще е още 4 години. То е ясно, даже и чувалите с пощенските бюлетини няма да помогнат . само Бойко ги умее тези работи. Демократите освен да издигат трансджендъри друго не се сещат. Вижте им транс кандидатите, ще се посмеете за какво иде реч