22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25Ти си най обикновен хейтър, расист. Но то само това ти остава да хейтиш.

21

great

преди 3 години

Демонстрантите изгориха американски знамена и преминаха през Портланд след объркваща изборна нощ, довела до голямо напрежение, но не и до насилие в северозападния град, предава AFP

20

ковид истерия

преди 3 години

Всички които са против ковид истерията гласуват за Тръмп!

19

Голем проблем!

преди 3 години

На фейк новинарите пак им се свиха сърмите.включително нашите 'почти новинари' :):).

18

Анонимен

преди 3 години

Винаги е имало расови, религиозни и класови деления във всяка държава. Проблема при мулти култи е че ги има и трите (иначе има само класово деление) и това прави тези държави нестабилни - видяхме го в САЩ, Франция, Австрия и т.н. Въобще модела им е сбъркан и затова не работи!

17

Bullshit

преди 3 години

Глупости. Тръмп спечели убедително най-черният щат - Алабама. Хайде либералите да го обяснят. Спечели щати със сериозно население латиноси. Много е просто, това са патриархални общности. Там либерастката пропаганда не лови дикиш.

16

Анонимен

преди 3 години

Афроамериканците да се радват че Тръмп не им прати армията след като бяха опостошили американските градове.

15

Анонимен

преди 3 години

"Реднеците" в САЩ си обичат републиканците. Освен това, има доста латинос, най-вече във Флорида, не мексиканци в Калифорния напр, които са готови за всеки, който е против "социализма" и особено "комунизма" да му гласуват. На времето те, или родителите им са бягали от режими на Кастро или други леви сили в Ю. Америка. А и афро-амерканските набези и грабежи по улиците, уж протестно, уплашиха някои, които си гласуват за демократите.

14

Анонимен

преди 3 години

То Байдън не е акала си.Ще го команда Камала Харис ако той стане президент

13

Анонимен

преди 3 години

Бялата раса е изградила Америка и я е направила това, което е. Ядрото на тези хора сега живее в щатите, подкрепящи Тръмп. Тези хора са надвждата на тази страна да продължи да бъде това, което е - мечта за много хора по света.Ако започнат да доминират джендърите, латиносите, негротата и левите либерали, Америка бавно, но сигурно ще се плъзне по нанадолнището и скоро ще заприлича на Мексико или ЮАР.

12

Анонимен

преди 3 години

"Преди няколко дни четох че 59 америкасни богаташи държат 50% от световното богатсво."Голяма глупост.Това мисля дори не е вярно само за рамките на САЩ.

11

Bulgarian Hi Fi

преди 3 години

То по тази логика ако си бял мъж американец с висше и живееш в Чикаго трябва да си ударил джакпота от лотарията ....... Да ама не .....

10

Йово

преди 3 години

Преди няколко дни четох че 59 америкасни богаташи държат 50% от световното богатсво. След Рейган капитализма с не човешко лице се развихри в САЩ затова и САЩ на 21 век не е САЩ които беше на 20 век. Последните 30 години в САЩ се наблюдава все по голямо разделение БЕДЕН-БОГАТ и намаляване на средната класа.

9

Анонимен

преди 3 години

"Белите мъже без висше в провинциалните щати най-сино подкрепят Тръмп"Интересно какво се разбира под провинциален щат, автора на статията.Аз бих написал следното:"Белите мъже в щатите, където не са разрешени еднополови бракове най-силно подкрепят Тръмп"

8

Анонимен

преди 3 години

Байдън дори не може да се похвали,че всички черни и латиноси го подкрепят,и белите не го подкрепят,остават му само джендърите, и менте вот-.Една зала не напълни за цялата кампания,да не говорим за поляна като Тръмп.

7

Анонимен

преди 3 години

А пък черните с висше подкрепят Байдън. Всичките 200.

6

До бау

преди 3 години

"Белите мъже без висше в провинциалните щати най-сино подкрепят Тръмп"Тук тая прослойка е твърдо за Боко!

5

V

преди 3 години

В САЩ и Франция става това което стана в ЮАР и България. Падна апартейда в ЮАР и сега и те бачкат за 300 $ като нас. В България управляват ромска партия герб и Ахмед Доган и същите доходи :) И в САЩ ще стане така :) Ще ги стигнем американците щото и те ще обеднеят като нас :)

4

На жените

преди 3 години

Им е лесно. Като направят демократите гействането задължително ще е доста кофти да си бял мъж. Жените ще се полигавят малко и ще са романтични. А мъжете ще ги дупат яко. Кофти. Как да не гласуваш за Тръмп.

3

Анонимен

преди 3 години

Долу Тръмп!