9

Как

преди 3 години

?полицейски час от 22 до 5 сутринта спира вирус?Такава мярка по медицински сандарт ли е или по адвинистративнополитически?Колкото и да искам да повярвам в ефективността на такива "мерки" - не се получава...

8

Шопо

преди 3 години

Не ги слушат главите жабите

7

22 до 5 спи вируса

преди 3 години

3 месеца си седяха в къщи, цяло лято маски носиха иииии едно голямо НИЩО.

6

един

преди 3 години

През ноща вируса прави сатанински ритуал да става по смъртоносен.

5

Аз

преди 3 години

В Италия има безредици ама сатанинските медии не споменават нищо. Ковид измамата лъсна в почти целия свят. Въпрос на време е ковид балона да се спука.

4

Мутафчийски

преди 3 години

Според най-новите публикации на института Роберт Кох, коронавируса е особено активен през тъмната част на денонощието и се крие в сенките. Учените препоръчват плътно да се затварят всички прозорци и врати и да се спи с юргана през глава с две скилидки чесън във всяка една от ноздрите!

3

Ники

преди 3 години

По това време вирусът не се разспространява.Италия и Испания са с най- застаряващо население и там починалите са най много.

2

Анонимен

преди 3 години

Сериозно? Що бе? Те нали добре се справяха, училищата им работеха, нямаше проблем....

1

!?

преди 3 години

В Итали, Фратция и дори в Гърция, която е в далеч по-добро състояние отколкото сме ние, затягат мерките, въвеждат полицейски час, а тук властите си свиркат! Групички от полицаи с контрольори проверяват за билетчета, не за васки, по маргиналните линии на градския транспорт от дъжд на ветер. В натоварените часове и линии въобще не влизат.