11

Анонимен

преди 3 години

Фалшивите гласове от пощата са толкова много, че преди малко Байдън статистически стана президента получил най- много гласове в историята на САЩ!!>??Педофил с деменция отвя Рейгън, Картър и всички други ...а мармота завива ли, завива шоколада в станиол.Най- голямата излагация в историята на САЩ.

10

Анонимен

преди 3 години

И в България кандидатите са шах и мат с пешката, обаче американците този път ни скриха шапката. Деменции, луди, психота, транс-***.....ако искаш да гласуваш и да ти е чиста съвестта, трябва на лотария да го караш....

9

Анонимен

преди 3 години

Не пипайте Кание, много луд в добрия смисъл, нищо че Кардашиян се видя в чудо...хахахаха :))

8

Анонимен

преди 3 години

За Кание са гласували тези който не могат да решат дали да гласуват за Тръмп или за Джо

7

Анонимен

преди 3 години

Работата отива към бой. Ако Байдън спечели Мичиган където води с 0,7% Тръмп губи а с това и тръмпистите по света в това число и най-лютите тръмписти на планетата българските. Тръмп който преди десетина часа се обяви за победител няма да признае загубата и ще започне невиждана вакханалия в САЩ.

6

Холивуд

преди 3 години

*** тоя изперка бе! Не помните ли?Преди месец два такива ненормални тиради изпраска, че хората разбраха че е за психиатрия.Жена му с дебелата дупарка искаше да го праща насила в лудницата.Колкото и симпатизанти да имал,след тия ненормални изпълнения всичко свърши за него.

5

Анонимен

преди 3 години

Много са отвратителни тези снимки на женските с джуките и празния поглед. За всяко нещо - едно и също изражение и джуките събрани като кокоши гз.

4

Чушка

преди 3 години

$12 млн. похабени за глупости

3

рапатрак

преди 3 години

"рапарат" хмм..

2

Анонимен

преди 3 години

Кой ли пък се интересува от тая xлебарка?Само в гетата са гласували за него и то само в 12 от 51 щата, т.е. в 23,5% от административните области, по-малко от 1/4 от територията на страната.Аз ако се бях кандидатирал сигурно и за мен щяха да гласуват горе-долу толкова неориентираниoвце.

1

Анонимен

преди 3 години

TBH Ийзиту ще е по-добър и от двамата ...