232

4 more years

преди 3 години

Байдън спомня ли си за какво са тези избори? Да не вземе, да се изцепи, че е станал сенатор.

231

Анонимен

преди 3 години

Легални ? Тръмп е президент и по-добре знае кои са легални и кои не. Тайните служби вече са му докладвали.

230

Анонимен

преди 3 години

Либерастката пропаганда е превключила на пълни обороти. Дали са "легални" или не решава съда, не либерастката преса. Основанието за оспорването е, че тези "легални" гласове са изпратени след изтичането на легалния срок за пускането им. Дали е така ще се докаже в съд, а не от мисирките на дедо Шорош.

229

хах

преди 3 години

Какво иска Тръмп няма никакво значение! Белия дом си има нов собственик за четири години, това е, свиквайте с тая мисъл, без значение харесва ли ви или не!

228

Куку

преди 3 години

Байдън ще разглоби Раша на части и всички русофили ще ревнат........Америка фърст

227

Анонимен

преди 3 години

до 259: " Това гласуване по пощата е нессериозно"А ти как си представяш да има само една избирателна секция за 2.5 Милиона гласоподаватели на десетки-стотици километри отдалечени и да няма гласуване по пощата ???

226

Анонимен

преди 3 години

Това гласуване по пощата е несериозно и буди основателни опасения за злоупотреби.Вече излязоха няколко починали гласували, но няма да са единствени.Има възрастни хора с деменция,други в болници в тежко състояние или е старчески домове,купуване на гласове .По пощата гласуват основно избиратели на демократите,а там няма нищо чисто ,освен,че и чичко Сорос е зад гърба им.Правилно Тръмп иска ново преброяване.

225

McDonald

преди 3 години

Пътник съм.

224

Гост+

преди 3 години

Тръмп ще трябва да си замине, след като цалата псевдо-демократична общност го преследва и демонизира без прекъсване от първия ден на президентството му. Подобен бойкот на Президент историята не помни. И всичко това е най-вече, защото се опита да бъде независим Президент, а не "кукла на конци" или още по-лощо, поддръжник на нео-Либералния, насилствен Глобализъм. Но хората след Тръмп вече ще знаят, че е възможно да има и най-вероятно пак ще има независим Президент един ден !

223

Гост+

преди 3 години

Тръмп може и да се наложи да си замине от Белия Дом, но ще остави ярка следа след себе си с своята борбеност, независимост и откровеност. За да си добър борец, несъмнено трябва и да си смел, за да се бориш с Глобалистите-Олигарси, които искат "скромно" да водят Демократичния Свят, след като, разбира се, (демократично) са го подчинили и които лесно превръщат в марионетка всеки друг Президент. Несъмнено трябва и да си смел за да заявиш открито на цялата дегенерирала Западна преса, че е фейк....

222

Анонимен

преди 3 години

Не ми се вярва Тръмп да загуби Пенсилвания. Броиха яко, и какво стана - стигнаха 80% за Байдън, при 80% броени във Филаделфия (6-тия по-големина град в САЩ, малко по-голям от София) и какво стана - спряха да броят последните 20%. Таква разлика няма и в Калифорния!Тръмп вероятно държи Пенсилвания.Ако това е така ... Остава Неведа! "Водачестовто" на Байдън е само с 8000 гласа.

221

помашки мелез

преди 3 години

245.....как ти беше името преди процеса?

220

Анонимен

преди 3 години

До Handel 245To и Twitter така казва - без основание. Когато твърдяха, че е руски шпионин и ДВЕ ГОДИНИ го разкатаваха за това, Twitter нямаше нищо против. Не излезе ЕДНО доказателство,че Тръмп е руски шпионин, спящ агент или нещотакова ... АМа наказани зацалта риторика НЯМА!

219

Handel

преди 3 години

"на последната права на изборите в САЩ, Тръмп без основание заяви, че се извършва измама'Интересно откъде аффтърът разбра че е "без основание"? Глупавите американци си имат преброители съдебна система и какво ли не, а то трябвало само да питат някакъв неграмотен аффтър от тоя сайт и веднага ще отсече кой е убиеца.ПС. Хайде сега цензурата да почне да трие.

218

McDonald

преди 3 години

Печеля с негативен резултат.

217

Анонимен

преди 3 години

Айде пак войни, налагане на насилствен мир по света. Единственият президент който ме започна война е Тръмп. Светът ще се побърка още повече с Байдън.

216

Анонимен

преди 3 години

Имаше за миг светлина в тунелаи настъпи мрак непрогледен.

215

Анонимен

преди 3 години

Тромпета иска да изгори бюлетините от пощата, които пристигат петък, защото знае, че са от хора страхуващи се от Ковида, които несъмнено ще гласуват за Бидона. Рижия шибек ще го бият като мече у дирек.

214

Анонимен

преди 3 години

С Тръмп си отива светлината и настъпва мракът.По-добре беше един клоун, вместо този дъртак с деменция!

213

Куку

преди 3 години

Байдън е новия президент,честито на всички русофили.