15

ПроСоТо

преди 3 години

хубаво,цитират придружаващите заболявания на починалите..Но това са заболявания,РЕГИСТРИРАНИ и вероятно лекувани отдавна..Те се знаят.А на тия "без придружаващи"?..Правена ли им е аутопсия та да са сигурни,че всичко им е било наред?Аз ли трябва да припомня на "светилата",че много болести,вкл. и най-смъртоносните,протичат дълго време БЕЗ никакви симптоми,докато не стане късно?

14

Анонимен

преди 3 години

До Ковидон 2021"още след 40 годишна възраст почват болестите, наднормено тегло, високо кръвно "В твоя случай със сигурност.

13

Анонимен

преди 3 години

Тези 1/4 без други заболявания така и така са щели да умрат. Питайте експертите от Юни!

12

Работяга

преди 3 години

Ами, не могат да ги обгрижват, висят по линейките... Чисти спекулации са със/без заболявания. Загубени животи и слаба организация.

11

Анонимен

преди 3 години

До Ковидон 2021Така е, импотентността е силно увреждащ фактор при заболяване от КОВИД :-)

10

Ковидон 2021

преди 3 години

Правят хората на луди. Не може да нямаш никакви придружаващи болести още след 40 годишна възраст почват болестите, наднормено тегло, високо кръвно, импотентност, простата се обажда и куп други болести с напредването на възрастта. След като човек стане на 50, 60 и 70 ++ години ИМА увреждания и болести това не са 100% здрави хора и НЯМА КАК да БЪДАТ такива! Пенсионни фондове прецизно пресмятат продължителността на живот средната е 72-74 г. и хората си умират като спестяват разходи за държавата.

9

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Бай Ковид електорат удари,млади, средна възраст, стари.А пък Онази със косата,действа за милиарда Златен.Coрoc туй отдавна ви го каза,Рокфелер нагледно го показва...

8

Анонимен

преди 3 години

Здрави, прави 90-годишни си заминаха за нищо.

7

Анонимен

преди 3 години

Манипулативно заглавие. То трябва да бъде: ,,75% от починалите са били с придружаващи заболявания".

6

Анонимен

преди 3 години

Стигнах до тук и спрех: жена на 90 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания;

5

Станислав

преди 3 години

До колкото знам масово не се правят аутопсии? Един познат лекар казваше: Няма здрави хора, има неизследвани

4

Анонимен

преди 3 години

Оф, айде стига вече! Писна ни. Заради такива новини на човек ако му протече носът и си мисли, че вече е с единия крак в гроба.Аман!

3

Анонимен

преди 3 години

Как сте ковид психари? Спокойно, другата седмица ще преведат кинтаците, за борба с михаля (коронавирузъ) и броят на заразени и починали рязко ще намалее. До тогава герберастите ще се разболяват по списък. Понеже никой не им вярва на глупостите, освен известен брой хипохиндрици, за да е по-драматично, може освен списък на починалите и техните заболявания, да се правят преки предавания от опелата.

2

Анонимен

преди 3 години

Какво преписвате от портала бе, кажете колко от тях са починали в болници, колко са били на домашно лечение, в кои болници са настанявани, своевременно ли, , как са лекувани??? Да не стане така, че вирусът да не е толкова страшен,колкото да попаднеш на лечение в болницата.

1

Анонимен

преди 3 години

Даже, да ! Тъкмо да повярвам и се усетих, че лъжете като дъртицигани. Плашите само безмозъчните в София щото там са все такива