53

Анонимен

преди 3 години

Браво на коментар 18 абсолюжно съм съгласен с това мнение.

52

Анонимен

преди 3 години

До ЦРНИЯ ГРЪКГлупи, не само славяните са дошли от Азия. И исландците, и фарьорците, и шотландците, и фрицовете, и всички останали арийци са дошли от там. Европейци са само баските и няколко малки кавказки народи.

51

До СПАРТАК

преди 3 години

Такива като теб ме накараха да получавам престъпи на diarrhea, само като чуя думата "тракиец". Какво автохтонно население, какви 30000 години! Тъъпи, тракийците са арийски народ, т.е. - пришълци в тези земи преди много по-малко от 30000 години!Аман от неграмотници! Българите имат в кръвта си кръвта на повече от 50 племена и народи. Не ми се занимава с просветителство, такива като те си остават прости, необучаеми, праволинейно тъъпи!А иначе и аз не искам нови чужденци, да си седят в страните си

50

KOSTAS LINKE

преди 3 години

Напротив, българите са много толерантни. След като търпят финикоетиопските семитски навлеци наречени гърци да се разпореждат в Беломорска Тракия значи са супер търпеливи

49

СПАРТАК

преди 3 години

Това само доказва автохтонния ни тракийски произход. За какво са ни разни навлеци като тези земи са наши от 30 000 години?

48

Анонимен

преди 3 години

Много си е добре че не понасяме навлеци. Какво толкова намираме кусури на децата. Аз също не понасям чужденци. Абе да се махат и да отиват там откъдето са!!! Нали си имат някакви държави, да си стоят там.

47

123

преди 3 години

Този да вземе да се скрие. Детето ми от детската градина до сега в 6 клас, общува с деца от различни националности. Винаго намират общ език, помагат си взаимно и приятелски. Целият колектив. Е да, не са били "шведчета" и "чалмарчета".....Или само тях трябва да обгрижваме???

46

Анонимен

преди 3 години

До 54 Яго НаСпас а ти американец ли си??

45

Анонимен

преди 3 години

Няколко футболни хулигани се сбили с няколко джендъра в Пловдив и започват дълбоките изводи. Да го питам "специалиста" какво му е образованието на и какво ще излезе от онова безполово хлапе на видима възраст 10-12 години с татуировки и брънки по цялото лице. Да не говорим за изразяването и езика на тялото. Ай сиктир.

44

Анонимен

преди 3 години

Да бе, кога ще настигнем талибанските деца. Откачени!

43

Анонимен

преди 3 години

След като мъжете в България масово се женят за рускини, украинки, казахстанки и от другите бивши републики на СССР. След като жените ни масово се омъжват за араби и италианци. Този "експерт" какви ги разправя?

42

Анонимен

преди 3 години

Господина е написал: "Ромското всекидневие в България". Дотук приключвам. Няма смисъл да го слушам и чета повече. Във Фейса имам *** приятели. Като се върна в родното си село ме поздравяват и такива ***, които не познавам, но те ме знаят по име. Учил съм в началното, средното и висшето си образование с ***. В казармата имаше пет свестни момчета. Колега в университете ми бе в миналото много деен член на Арете Б-я. Има много въпроси да му задам във връзка с изявленията му по медиите.

41

внос

преди 3 години

Е ми докарайте нещо свестно за харесване само немити мигранти с бурки и шалвари.

40

преди 3 години

Критическото мислене всъщност не е критично мислене а подчиняване на една сляпа политика. Явно дори и учениците у нас не харесват марксистите, феминистите и постмодернистите. Това говори, че сме буден народ.

39

Умерено нетолерантен

преди 3 години

Значи има бъдеще за България! Тия много толерантните в Лондон, Париж и Виена ги ръгат с ножове изключително успешно

38

Анонимен

преди 3 години

Г-н Пампоров, я идете го обяснете това за толерантността на пострадалите от Виена и Париж. Посъвейтвайте ги да се опитат да разберат убийците мюсулмани и да им влезат в положението, че имат нужда да убиват в името на Мохамед.

37

cft

преди 3 години

Всеки има право на избор . Защо не питате чужденците кого и как харесват?

36

Яго Аспас

преди 3 години

Вуггарите са Татари по корен..Идват от Западен Китай = Уйгуро-Синдзян !..После живеят в КАВКАЗ -- в Кабардино-Балкария ....От там е и името им .Навлешко Племе , дошло насилствено в ГРЪЦКИТЕ ОБЛАСТИ ---- ТРАКИЯ И МИЗИЯ , и прогонили Трако-Еллините към Одрин и Солун ... После откраднали земите им .

35

Анонимен

преди 3 години

Каквито са родителите, такива са им и отрочетата! Гарбидж!

34

обикновен

преди 3 години

Аз пък не виждам нищо в поведението на чужденците към нас, с което да са си заслужили харесването!