11

Анонимен

преди 3 години

Във България няма общество,има сбирка от болно мислещи хора.

10

прокурора

преди 3 години

Обществото ни е разделено не само за епидемиологичните мерки. То е разделено на всякакви теми, независимо за какво иде реч. Обединени сме само в мрънкането и в трагедиите, та дори и в последните има хора, които се пресмиват. Жалки станахме! Много жалки!

9

Анонимен

преди 3 години

Народ, които винаги избира смотани управници, позволява презастрояване, работи за жълти стотинки, оставя бабите му да бъдат изнасилвани, децата му неграмотни, а бъдещите поколения - чалганизирани, не трябва да бъде питан за мнение!Очеизвадно тук разумен живот няма. Затова и "ден година храни" и "стринката на лелята на съседката на продавачката ми каза" и "души мЪ маската" са мото за всеки.

8

1

преди 3 години

Значи толупите хем не искат мерки, хем ги е страх какво ще стане ако претоварим здравната система?Гиди гьостерица неокастрена.

7

То не е разделено

преди 3 години

само за тях.Разделението е навсякъде.Демокрацията по дефиниция е власт нанарода.Мнението на мнозинството е било задължително за малцинството.Койтоне е бил съгласен,или е приемал решенията,или е напускал страната.Какво имамесега?Кресливи маргинали от всякакъв вид налагат мненията си на толерантнитевласти,тоест имаме диктатура на маргиналите,изпълнявана от притисканите отНПО-та и псевдодемократични чужди сили български власти,страхуващи се даналожат волята на мнозинството,за да запазят мира.

6

отровна гад

преди 3 години

Всичко е много елементарно!Който е за затягане на мерките, значи е за Бойко Борисов!Който е против мерките и изобщо против Ковид19 занчи е за Румен Радев, Корнелия Нинова и Отровното трио!

5

м,да

преди 3 години

30% са зомбирани от ковида, другите не им пука!

4

Анонимен

преди 3 години

бих казал, че много повече са срещу мерките, но си мълчат. с познати с които говоря, млади майки с деца, стари хора и тн, които никога няма да протестират или да си изразят публично мнението, преобладава отрицателното мнение към мерките. повечето са на мнение, че има някакъв вирус, но не е опасен, и не заслужава локдаун и маски и както сме живели с грипа, така и трябва да живеем с корона. а аз дори съм още-по радикален - военен трибунал за мошениците които създадоха ковид-диктатурата.

3

Анонимен

преди 3 години

Без бой и отрязани тикви тая "епидемия" няма да свърши.

2

Анонимен

преди 3 години

От някой дето прави сложни ДНК тестове по някакви изсипани фургони здравеопазване не щем, утре направо ще почнат по каруци да ни лекуват от тия катунарските.

1

Анонимен

преди 3 години

Да разделено е: разумните искат да се затворят училищата и животът да си върви до колкото е възможно нормално, а другите искат децата да учат присъствено, за да могат родителите да работят, въпреки, че вече и те виждат, че по този начин отиваме към локдаун и скоро няма да могат да работят... Значи обществото е разделено на мислещи в перспектива и мислещи само от днес за утре...