27

Анонимен

преди 3 години

аз съм бял, програмист, правя магистър, и съм за тръмп. не ви е вярна статистиката.

26

Handel

преди 3 години

Като го гледам тоя професор две думи не може да върже без да чете. Интересно как преподава в "калифорнийския университет" и как е станал професор.

25

123

преди 3 години

До Анонимен #20Гласувалите за Байдън нямат за първа грижа икономиката и факта, че Тръмп възстановява икономиката и връща работните места в САЩ от гурбетчийство.

24

Пурфесор COPOCOИД

преди 3 години

Пурфесора отчита, че хората били възмутени справедливо от думите на Тръмпи.Обаче, пурфесора вероятно не е чел в една Книга, където е написано:"Не по думите им ще ги познаете, а по делата им."

23

Анонимен

преди 3 години

Байдън привлече много гласове с онлай гласуването... По магичен начин, даже се виждат на графиките скоковете... Хари Потър гласуване.

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Пътувал съм много по света и знам какви хора живеят по селата, и какви - по градовете."Виж, това че си идвал от Перник в София, да с снимаш пред ЦУМ, не значи че си виждал много ;)

21

Анонимен

преди 3 години

До ЕдинНо как! Комунистите провеждат първите честни и демократични избори в България! Така се казваше във кинопрегледа!

20

Анонимен

преди 3 години

Добре е когато биват отблъснати неомарксистките лаййнюювеее!!!

19

хахах

преди 3 години

Байдън инфантилен дърт педофил! Елита американски...

18

Анонимен

преди 3 години

Америка ще пострада, ако Байдън спечели.Тръмп върна милиарди в икономиката на САЩ, като намали корпоративния данък, подкрепи земеделците, автопроизводителите, нефт и газ индустрията ....А и демократите са комунисти, което винаги води до катастрофа.

17

Един

преди 3 години

Аман от "професори" демократи с български комунистически корени!

16

даскълъ

преди 3 години

Че, то 90% от "Професорите" у Колежите и Университетите у Америка са Троцкисти, бе др.Пруфесур!!!Кът въ слушъм, вий май същу сте фанъл тоз Вирус!-)))))))))))))))

15

Asko

преди 3 години

Ако Байдън спечели Мичигън, Невада, Уисконсин става президент без значение дали Тръмп взима Пенсилвания, Северна Каролина, Джорджия.Тръмп не отмъкне ли Мичигън ще яде бахура.

14

Анонимен

преди 3 години

До WwwАко е истина е очаквано, но до последния момент не може да си сигурен :)) Килъри също беше спечелила уж, но и замръзна усмивката :))

13

След това

преди 3 години

Гаджето те зарязва и ставаш бекяр, или бакалавър. Продължаваш да дълбаеш постградуитетно и се развиваш до мастър-***. Следва пиейчдисване и постдокторални задълбавания - всичките с една цел, самопознанието.

12

Анонимен

преди 3 години

Аз няма да гласувам , така че просто ще изчакам решението на тези които гласуват.Но не е важно колко гласуват а как ще бъдат разпределени , системата победителя взима всички ,прави възможно дори и някой да има 25 % да гласуват за него но да са перфектно разпределени и да спечели изборите , а другия да има 75 % от избирателите но лошо разпределени и да загуби изборите.

11

Анонимен

преди 3 години

"Това е моят син, Бо Байдън, който много от вас помогнаха да влезе в сената на Делауер", заяви той, прегръщайки своята внучка. Усещайки какво е казал, кандидатът за президент на САЩ се поправи и заяви "Това е внучката ми, Натали." Но не, момичето до него далеч не беше Натали, а братовчедка й - Финеган.

10

Www

преди 3 години

Байдън обърна в Мичигън и Уисконсин, а и печели в Аризона и Невада. Преди тези щати ги печелиха републиканци. + купените бюлетини по пощата за Байдън и резултата е ясен. Ужас за целия свят... всичко ще потъне в мрак и тъмнина. Жалко за Тръмп изпусна победата

9

до Анонимен

преди 3 години

В Пенсилвания Тръмп води с 600 000 гласа.

8

Джендър

преди 3 години

е първата университетска степен.