8

Анонимен

преди 3 години

Голям праз. САЩ са в това Парижко Споразумение, но досега така и не го изпълнят.Излизането само официализира нещата, не разбирам какъв е проблема?

7

Аз

преди 3 години

Споразумение за климата,въглеродни емисии и глупости. Всяка държава трябва да плаща че отделя въглероден двуокис. Някой си прибира парите.

6

Анонимен

преди 3 години

САЩ влязоха за да влязат и другите, те американците да не са прости най-вероятно са 60 хода напреде като водеща държава. Сега другите като не могат да излязат ще си унищожат де що има въгледобив и някоя друга фабрика а Брюксел ще им прибере парите. Тръмп да не е луд да си унищожи индустрията заради некакви си ненаучно доказани споразумения.

5

ГосТ

преди 3 години

Как е положението при кеча пхахаха, по интересно е ! хахахаха

4

до 1

преди 3 години

Измама е ....на която само Никарагуа и Тръмп не са се хванали...Евала!

3

Анонимен

преди 3 години

Пиндостан е аут от доста на брой споразумения, но сме свидетели на безпрецедентен парадокс. От една страна Пиндостан грубо излезе от споразуменията, а от друга - заплашва своите слуги и васали да не смеят да си помислят да не спазват и нарушават тези споразумения и договори.

2

Анонимен

преди 3 години

Всички ние тръпнем във очакване да разберем как Брюксел са използвали парите ни за борба със климата ? Ако дадат парите на Умната Грета ще има повече ефект отколкото Юнкер да ги профука за ишиас.

1

Анонимен

преди 3 години

Досега като си плащаха защо Париж не отива да почисти въздуха във САЩ ? Парижкото споразумение е жива измама ! Все едно ние да си плащаме на ЕС за климата, а те да ни продават трошки и да чакаме въздуха ни да се прочисти за тия пари дето ги даваме за климата на Брюксел можем да си залесим няколко гори.