81

сан докан с 2 н

преди 3 години

тоя да бъде деран с кремък и хвърлен на пит-булите

80

Анонимен

преди 3 години

Всички смешковци пилещи тука и правещи се на големи им пожелавам да изкарат един много тежък ковид и да ги питам тогава дали няма да искат да се затвори държавата като няма в коя болница да ги приемат.. Българина е най-великото, знаещо и можещо същество във вселената... Да ти се догади..

79

ами

преди 3 години

защо не сме по добри, защо не сме по съвършенни? Нали вие управлявате и казвате, че управлявате добре. Отговора е ясен изкрадахте всичко и няма пари за лечение на народа. Парите са по чекмеджета, по огради, по паспорти и т.н.т.

78

Анонимен

преди 3 години

Валерка а ще има ли нещо сухо от тая работа да падне

77

Радев

преди 3 години

И аз тъй викам, само Шипка трябва да се остави като свободна зона за масови мероприятия !

76

Койчо

преди 3 години

Дали трябва да вярваме на човека с релсата на врата когато е прясно осъден

75

Щирлиц

преди 3 години

Той не държи да е депутат в следващия парламент.Чувствата ни са взаимни.

74

Тебе

преди 3 години

Требва в затвора да те сложат и 10% от проблема е решен.

73

Анонимен

преди 3 години

Този тапир, преди време и търси чудовищата глупост, че Сергей НАРИШКИН пазел БОЖКОВ , явно тоя квартален тарикат изобщо не знае кой е НАРИШКИН, иначе нямаше да споменава така фриволно името му, и Валерката заслепен от слугинажа не си дава сметка какво говори.

72

Анонимен

преди 3 години

Не на държавата ,а на вас заедно с другия ,,патриот '' който измисли глупавия договор с Македония ,а сега реве !

71

да влиза в пандиза

преди 3 години

Валери да влиза в пандиза, и от там да не излиза.

70

Истукан

преди 3 години

Валерчо не държи да е депутат в следващия парламентн, защото вече няма с какво да привлече хората и да ги излъже. Показа се колко струва като патриот заедно с Каракачанов и Сидеров. Обединили са се, защото са един дол дренки и тримата. Ако ставаше нещо от този бардак, щеше да поне да иска да е депутат, но щом и на него му се отщя да е в парламента, заначи вече му писна да показва, че съществува с нищожния 1% подкрепа, която ще получи на изборите догодина.

69

Анонимен

преди 3 години

Изтрещелите и Симеонов не могат и не искат да разберат ,че Ковид19 има само в чекмеджетата на СЗО.

68

Дългоноско

преди 3 години

Проблемът с вирусът в България идва от това че хората масово не си покриват носовете с маските, както и че няма контрол който да следи това.

67

Анонимен

преди 3 години

Това петно е най-голямата срамота в историята на Българския политически живот. От този нищо креативно не може да се роди, което да е в помощ на когото и да било. Радвам се много, щото след март 2021 няма да ми се наложи да гледам отвратителната му физиономия повече.

66

Анонимен

преди 3 години

Преди това, трябва да се пусне водата и да се угаси ламбата.

65

Анонимен

преди 3 години

СТАРАТА МУТРА. ПАК РЕШИ, ЧЕ Е НА БАИРА В БАНКЯ, А НИЕ СМЕ ОВЦЕТЕ НА ДЕДО МУНе знам дали забелязахте, но веднага щом му понамаля напрежението на Борисов, веднага щом му се поразхлаби малко полит-въжето около гушата, той отново си върна старото лице. Старата мутра. А се беше поуспокоил. В края на лятото близо месец единствено мяукаше от телевизора. Изтърка над 20 четворки летни гуми на тойотата, само докато се чудеше, къде да се скрие от вас.А, сега, кво?Пак стана нагъл, пак почна да тропа с краче и да гледа гневно, пак реши, че е на баира в Банкя, а ние сме овцете на дедо му.Ама

64

Истукан

преди 3 години

Според този държавата трябва да затвори. Жал ми е за хората дето излъга и му се вързаха. Повече никакви патриотични фронтове и атакуващи партии като Атака. Всичките са мошеници и ***. Сидеров, Каракачанов и Симеонов трябва да се ИЗВИНЯТ на избирателите си. ИЗВИНЕТЕ СЕ!, не бягайте!

63

Ха-ха

преди 3 години

Явно е нужно човешко жертвоприношение за омилостивяване на вируса!Валерко изглежда много подходящ!

62

Сата НАТО

преди 3 години

Валерката заслужава един 9мм в тьпата тиква немедленно, заедно с прости тутката си вицепремиер.