91

Верно

преди 3 години

ли е овладяна? Ти в някакъв друг сввят живееш?

90

Димитрий

преди 3 години

Аз ли нещо не съм наясно какво означава овладяна или данните за новите смъртни случай и заразени не е вярна.Поправате ме ако греша но когато се покачва процента на положителните проби а процента на смъртните случай остава почти непроменен аз мисля, че това не е овладяно.Може би само АЗ СИ МИСЛЯ ТОВА. Все пак не съм лекар или министър.

89

Анонимен

преди 3 години

Какво има предвид под овладяна , че по -60 души умиращи дневно само от ковид ,всичко за него е нормално Пожелавам му екскурзия с еднопосочен билет кьм - интензивното отделение

88

Анонимен

преди 3 години

положението е тотално изтървано

87

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"4000 нови заразени!"Разбързаха се, очаквам събития най-късно до края на седмицата

86

Давидов

преди 3 години

В световен мащаб смъртността при Ковид вируса е 2% - 3% В идеалният случай, ако абсолютно всички в България се разболеят населението да приемем, че е 6 900 000 човека. При 2% смъртност ще умрат не повече от 138 000 човека. По годишна статистика за естествена смъртност в България тя е точно 108 083 за 2019 година. Разликата не е толкова голяма и няма нищо плашещо всичко е естествено и нормално.

85

Тактик Косьо

преди 3 години

Пропагандистките упражнения на министъра на здравеопазването дават повод да си спомним за един въпрос, зададен на радио Ереван по времето на Втората световна война, през периода след Сталинградската битка. Отговорът на радиото, адаптиран към сегашните реалности в България, изглежда така: часовникът върви напред и вика "тик-так, тик-так", а здравната система в България върви назад под натиска на ковид-епидемията, а нейното олицетворение, здравният министър вика ли вика "так-тик, так-тик".

84

Давидов

преди 3 години

До Анонимен 1004000 нови нищо не е това е 0,05 % от населението на България. От тези 4000 инфектиране 98 % ще го преболедуват като обикновена настинка без никакви лекарства, ваксини и апарати. От тези 2% с усложнения 0,04% ще умрат.

83

НЕКОЙ

преди 3 години

Пандемия се овладява само с алкохол. Цялото население трябва да е с концентрация минимум 2,30 в кръвта.

82

Анонимен

преди 3 години

Направо овладяна! 4000 нови заразени!

81

Анонимен

преди 3 години

От чисто любопитство:Не беше ли по-разумно да спрете заведенията, преди да прекратите плановите операции?Ей тъй си питам.

80

Децата

преди 3 години

го разнасят, не разбрахте ли? Ако сте решили да жертвате 4% от населението, кажете си го и отворете всичко.

79

Анонимен

преди 3 години

По време на криза бодоарният елит на Европа трябва да отстъпи място на експертите,А има ли Европа експерти сред управляващия елит?

78

Сталин

преди 3 години

Един загинал е трагедия, милиони - статистика.

77

Анонимен

преди 3 години

До 84:Китай овладяха епидемията.Явно има как да се овладее тази епидемия.Елитът в евроатлантическата общност явно не струва.Много интересен би бил анализът:Защо имаме криза на елита в евроатлантическата общност и не е ли това криза на ценностите?Род захожда, род прехожда, други идват на негово място...

76

321

преди 3 години

ЗАТВАРЯЙТЕ УЧИЛИЩАТА!!! НЕЗАБАВНО!

75

Анонимен

преди 3 години

За да овладеем ситуацията, трябва да овладеем медийте. Там е инкубаторът за вируси.

74

Анонимен

преди 3 години

Каква ситуация?

73

48

преди 3 години

Както тиквун вика:Аз се правя на *** и те ми се връзват...Явно и министъра следва неговия пример.Щом това е овладяна ситуация, не искам да си представям неовладяната каква е.

72

Анонимен

преди 3 години

няма проблеми - както са овладяли навремето бубонната чума така овладяват и днес коронавируса. Тоест, никак. Но нека да признаем - никой не може! Това са пандемии. Те не могат да се победят. Оцеляването е въпрос на късмет. Слава Богу, тази не е толкова смъртоносна!