18

Ковид Македонски

преди 3 години

Те историята не си знаят, та за атентатора ще знаят.Закривай и вето за ЕС за отродените българи в РСМ.

17

Анонимен

преди 3 години

Как ще знаят, като службите са им като наще, един не чул друг не видял, важно е да се взимат заплати.

16

От бореца

преди 3 години

И до "хората" които четат вашите коментари - ай чиба ве ревльо, да не съм ги калесвал с бъклица !!!

15

Гласът

преди 3 години

Спрете се хора с тая злоба.Не виждате ли ,че големите играчи на планетата целят точно това.Да се превърнете във фигурки за игра на шах използвайки разделението,страха,парите,религиите да си осъществят техните цели.Бъдете малко разумни и мислещи.Още колко векове трябва да минат за да разберем ,че религиите са се превърнали в един от инструментите за управление и манипулиране.СЪБУДЕТЕ СЕ!!!

14

Анонимен

преди 3 години

11Така е, но Австрия е твърде толерантна към тези, които нарушават закона за двойното гражданство,предимно турци, албанци, северомакедонците, араби...То а е голяма грешка на австрийската държава.Пример, снощния атентат във Виена, извършена от 20 годишен австриец, чиито родители са от Северна Македония.Сащият е живял и в двете държави.

13

Анонимен

преди 3 години

14Да, това се отнася с пълна сила, за северомакедонците.България винаги, само е помага ла на Северна Македония,но да се отречен от своята история и да я подари на нация, създаде я през 1945, по заповед на Коминтернa, е твърде много за която и да е страна.

12

Анонимен

преди 3 години

12 Никой не злорадства срещу северомакедонците. Те са тези, които трябва да мислят, какво правят, за да не ги чет И говорят против тях.

11

За да си

преди 3 години

За да си патриот не трябва само да пишеш добро или лошо в интернет. Необходимо е да правиш нещо за сънародниците, без значение какъв произход имат. Също така може да направиш нещо за държавата безкорисно. Също да си патриот не е необходимо да се репчиш на всички съседи, напротив трябва да си в добри отношения, за да може държавата да се развива. Трябва да се бориш за свободата и правата на всички хора които са в държавата,а не да мразиш всичко и всички.

10

И до хората които

преди 3 години

И за хората които злоратстват срещу Македония и македонците. Няма как някой да ви харесва, ако вие сте злонамерени и постоянно пишете и леете злоба и завист към който и да е. В България има хора от всички държави и четът вашите коментари и за Македонци, Турци, Гърци, Сърби, Албанци, Американци, Руснаци. Не знам на вас изобщо някой допада ли ви или вие сте влюбени само в себе си.

9

Няма как

преди 3 години

Няма как да има австрийско и македонско гражданство. В Австрия хората имат право на едно гражданство. Моя приятелка от София, за да стане Доцент във Виена трябваше да има австрийско гражданство и поради тази причина се отказа от българското. Освен това в статията е много объркано. Роден в Австрия па живеел на село и после пак Австрия нещо май информацията не е подредена.

8

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, че са знаели, но имат заповед, да мълчат. Москва и Белград все още влияят на Скопие, срещу запада.

7

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Имаше един мач преди години Албания - Македония, не помня кой беше домакин, ама шиптърите бяха изкарали транспарант със следния надпис " Бог ви създаде българи, Тито ви направи македонци, а ние ще ви направим мюсюлмани".

6

логика

преди 3 години

от къде са оръжията? Чета "снайперска стрелба". Това става минимум с нарезна карабина с оптика. Отде20 годишно пичлеме в чужда държава разполага с това оръжие?

5

Анонимен

преди 3 години

Я ако може да се направи една статистика каква част от населението на Северна Македония е само с едно гражданство. Много се бият в гърдите какви велики македонци били, ама все са с чужди паспорти!

4

Анонимен

преди 3 години

той няма да е македонец онзи а ще е българин

3

Анонимен

преди 3 години

Все едно Каскетя да знае някой, който няма апетитна фирма. Нема смисъл

2

Анонимен

преди 3 години

Нищичко не знаят. Досущ като едни чисти българи.

1

Анонимен

преди 3 години

Това е бил изчезналото звено между палеомакедона и съвременните македонци!