115

Нено

преди 3 години

Не е виновен македонския народ. Зад всичко стои Сърбия . Толкова години им е втълпявано омраза към бугарите,от сръбския шовинизъм. Скоро няма да се откъснат от сърбоманията.

114

Ganjo

преди 3 години

България подкрепя Македониа за член на EU.Нали искаме да сме заедно.Това е идеалния шанс пред нас.След години влизаме в Шенген,премахваме границите и сме заедно.Това е Европа.

113

emigrant

преди 3 години

Никакви екстри и жестове към македонските *** от наша страна!!Можеш ли да си представиш,че ти го вадиш от л,ай,ната а то ти отхапва ръката и се кани да ти отхапе и главата!!За мен не е толкова важен проблемът с историята,колкото масовата шизофрения на тая балканска напаст,която продължава злостно да ни оплюва и охулва!!Никакво влизане в ЕС за тези дето избиха дедите ни и продължават да се гаврят с нас и с паметта за избитите ни роднини!!Те не ни признавали??!!Да им покажем кой кого признава!

112

ВЕТО

преди 3 години

Вето за крадливите отродени българи в Титоландия.

111

баста

преди 3 години

Няма как да се признае измислена държава с измислен език и крадена история.

110

досега

преди 3 години

Досега македонците ги мислех само за крадци на история! За терористи?!?! Сега го научавам! И очакват да влязат в ЕС, и опищяха света заради българското вето... А австрийското вето... него имат ли го предвид?

109

Анонимен

преди 3 години

Малко са 83,8 ,трябва да са 98,3% най=малко,за са необолшевиките модерни либерали.

108

Да, бе!

преди 3 години

Глупости! Манипулативни при това!България и Македония трябва да бъдат заедно. Или и двете в ЕС, или и двете извън ЕС. И тая граница между нас нещо не ме кефи.

107

вхат тхе фуцк

преди 3 години

"83,8% от българите са против"национален референдум ли имаше?как така съм го проспал?

106

Станимир

преди 3 години

Твърдо вето!Нанкъв ЕУ за предавниците!До 1944 година беха българи!

105

молба

преди 3 години

До 111Моля, който е сложил минуси, да се аргументира, или да ги премахне!

104

Анонимен

преди 3 години

*** пак се изложи, за кой ли път в историята си.

103

Анонимен

преди 3 години

Първи ги признахме под исканото от тях име за държава, оръжие им подарихме, мълчахме пред откровената им омраза. Знам от баба си, че "който не целува ръка - целува г*з". И макетата трябва да научат този урок. От тях зависи дали и кога ще са в европейския съюз. Когато са готови.

102

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНАПРОТИВ БЪЛГАРИЯ Е ПРЕВЪРНАТА В РОМСКИ РЕЗЕРВАТ...РАЗХОДИ ИЗ СТРАНАТА И ЩЕ ВИДИШ НА КАКВО Е ЗАПРИЛИЧАЛА СЛЕД 30 ГОДИНИ ДЕМОКРАЦИЯ И ЩЕ СТАВА ОЩЕ ПО ЗЛЕ!

101

111

преди 3 години

Иначе, напирате за български паспорти, вадите прашасали, укривани от сърбите документи, в които ясно пише, че сте българи! Но от страх пред властта като бесни кучета лаете по България! Долнопробно поведение!

100

111

преди 3 години

До Анонимен 94До 94 е препоръката ми за лошия тон. Реалността изисква друг тон - кротък, спокоен, даже ласкателен, че тоя път - у нас е ножът и у нас е хлябът, ако ме разбираш!

99

Анонимен

преди 3 години

До АнализаторТе са македонци, какви турци те гонят анализаторе :)) Сърбите са наясно че не могат да ги нарекат сърби, затова прибягват до Филип и сина му Александър, който са си етнически елини на времето :) Това че не успяхме завинаги да ги присъидиним, може би между воините, си е наш проблем, но наш проблем е, че ни крадат от нашата история :) Да си имат собствена държава, това не мисля да е проблем на никой българин, но да си останат с Александър, щото са смешни :))

98

Анонимен

преди 3 години

И като ги приемат в ЕС какво ще постигнат ? Ако бяха умни щяха да държат и да се борят сами да определят съдбата си ,а не да стават слуги на брюкселските търтеи или на когото и да било другиго !Това доказва ,че са абсолютни сто процентови българи без никаква разлика .

97

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 119Много си зъл бе, брате, недей така! България не е ромски резерват, а прекрасно място, даже е и твоя родина, но сърбите са ти забранили да го знаеш! И по-леко с изказванията за нашия свещен химн, че няма ЕС, че и еврофондове, пак ти напомням!

96

Мда

преди 3 години

От поредното национално предателство ни делят броени дни....