10

anon

преди 3 години

които си е американски гражданин си е купил не една а няколко пушки за различни дистанции и съответните боеприпаси, а за вкъщи си е купил помпа и пистолет(и). та американците не ги мисли- маймуните може да потрошат някои център на голям (демократичен) щат, но не им стиска да ходят из събърбията щото там се стреля на месо и без предупреждение :)

9

Ю Ес Ей

преди 3 години

Ю Ес Ей, Ю Ес Ей...

8

Анонимен

преди 3 години

Който си е американски гражданин си е купил пушка и боеприпаси. Няма 100% гаранция но шансовете за оцеляване се увеличават многократно.

7

Тръмп 2020

преди 3 години

Завинаги!

6

Посолство Китай

преди 3 години

Значи Тръмп!!!Ясно болярската схема!!

5

Анонимен

преди 3 години

Кога начело на една държава стои Нарцис,нещата винаги накрая опират до бунтове и протести.

4

обикновен

преди 3 години

До Посолството на САЩ - А някакъв час на "събиранията" или имена на водачите, място? И защо да избягвам големи групи от хора, особено ако те са ми приятели или съмишленици? Ако съм ги поканил или съм отишъ на рожден ден с много роднини и приятели - да си тръгвам ли или да ги изгоня? Малко повече "инструкции", ако може?

3

Анонимен

преди 3 години

Хе -хе! Най-пропадналата- страната на мутрите се загрижила за най-великата страна в света. И смешно , и жалко....

2

ШибиРиби

преди 3 години

Отровното трио да не заряза София за да протестирва за Тръмп , щото повечето бълrapаци сите върли Тръмпаци

1

SS

преди 3 години

Не може да има никакви ексцесии и никакво "нарушаване на обществения ред" в САЩ, нито в малките, нито в по-големите градове...А стрелбите там са си ежедневие, не минават за ексцесии... :)Вече вървят и залози за кога и за колко