23

Ляв+

преди 3 години

"...слабата й медицинска инфраструктура..." - капталистическата фейк пропаганда съвсем оглупя - Неочакваните успехи на Киктайския Социализъм я свари съвсем неподготвена. А може би, все пак, трябва да споменем за стотиците хиляди жертви на Ковид 19 в страните с "силна" медицинска инфраструктура преди да коментираме СК

22

Ким Сиз Ве

преди 3 години

Всяко пиле снаряд, всяко яйце куршум в сърцето на капитализъма...

21

Трайчо

преди 3 години

Що ли се сещам за Сталин - няма човек-няма проблем, то на севрните може да им излезе по ефтино да гърмят положителните, там живота на човек не е много ценен

20

Румен

преди 3 години

Тази публикация е написана за хора с IQ не по високо от възрастта им.

19

Анонимен

преди 3 години

Наш *** как не се е сетил да вземе да бомбардира вируса с бомби?

18

Анонимен

преди 3 години

Никъде нищо няма да си завирам..Много *** народ в тоя *** форум еййййй...Край нямате..

17

Факт

преди 3 години

Важна е идеята - коронавирусът се пренася през границите и контрола трябва да е там, на границата. Точно това не направиха нашите управляващи мутри и само през март около половин милион човека влязоха в България от чужбина и много от тях донесоха вируса. Това продължи и след това, продължава и сега - няма контрол за спиране на вноса на заразата в България от влизащите през границите.

16

До Г-н Велмазов

преди 3 години

Г-н Велмазов, няколко пъти величаете севернокорейския диктатор като маршал Ким Чен Ун.Напишете ми, моля, къде и кога т.нар. от Вас маршал Ун е ръководил войски в бой?Може би е командвал войските на Северна Корея да маршируват на площада? Или лично е ръководил разстрели и екзекуции?С нетърпение очаквам Вашия отговор, благодаря.

15

Анонимен

преди 3 години

Велмазов, значи ако взема една сопа...

14

Йово

преди 3 години

Кими е велик вожд единствения по велик е нашия от Банкя. В страната на Кими няма коронавирус, няма роми, няма трансексуални, няма и мюсюлмани камикадзета но има мини и лагери за непослушните хитърци и толерасти!

13

Ама

преди 3 години

Чаааааакайте малко. Как така "слаба медицинска структура"?Нали другарите червение *** тук разправят колко хубаво е в комунизма и колко успешна страна е Северна Корея, защото има ядрени бомби и камиони да ги вози? Как може страна с толкова напреднали технологии да няма модерна мединска система? Другаре, помогнете да си отговрим на тези въпроси!

12

Атанас Велмазов

преди 3 години

СЕВЕРНА КОРЕЯ Е ВЕЛИКА СТРАНА С ВЕЛИК НАРОД ! ДА ЖИВЕЕ МАРШАЛ КИМ ЧЕН УН !!!!!!!!!!!!!!!!!!

11

Анонимен

преди 3 години

Мачкай плъховете , Кими !!!!

10

Роза

преди 3 години

Режимът по времето на Сталин в СССР е бил същия,какъвто е сега режимът в Сев.Корея.Сталин е умрял отдавна,но има страни,където сталинизмът е още жив и действащ.Никой не може да избира в коя страна да се роди!Можем само дълбоко да съчувстваме на севернокорейците,които просто са имали лошия късмет да се родят там!

9

Анонимен

преди 3 години

До Съществуването на СК е христоматиен пример какво представлява комунизма, дето братушките ни го гласиха.Хайде стига си писал измислици, живели сме при бай Тошо и при Брежнев и при Андропов и всичко си беше наред, животът беше песен, а сега е "озъбено жестоко куче" както е писал поетът.Руско-българският социализъм с човешко лице няма нищо общо с военния комунизъм на Троцки и на Северна Корея.

8

Що реват мурзилките?

преди 3 години

Тъжно е да видиш тук как червеногъзите мутренските медии сипят някакви реклами за "учиндолеца от Село Тодорово", истински СССР мутри, "Светият отец" М-у-н-ч-о с фланелка СССР , за мутренските "капитал"=комунисти, с-о-р-о-с-о-***, катунари, обречени лузъри ,ялови "протестъри", татуирани надрусани една шепа мутанти ,копейки ,молци ,маджовци, галевци ,чалгари и позитанци

7

Хахахахахахахахаха

преди 3 години

Мини на границата с Китай??? И колко опита за незаконно влизане в Северна Корея има през последните 50 години??? Веднъж на 10 или на 20 години???Законът на Пхенян за извънредно положение предвижда, че всички служебни лица, които не успеят да предотвратят заразата, може да получат смъртна присъда. - Това можеше и да не го пишете. Ние си знаем, че всички социални, икономически, технически, а отскоро и медицински проблеми в Северна Корея се решават само с едно средство - разстрел.

6

Така е ..

преди 3 години

Съществуването на СК е христоматиен пример какво представлява комунизма, дето братушките ни го гласиха.Насилие , жестокост , убийства,човеко ненавистнически строй.Да благодарим на Рейгън и Горбачов.

5

Анонимен

преди 3 години

Северна Корея не е единствена без вирус. На един от Азорските острови, Португалия също не регистриран заразен.

4

Анонимен

преди 3 години

Този сайт се подиграва с ума на посетителите