89

doko

преди 3 години

На 42% им е омръзнало от живота.

88

LP26

преди 3 години

Целия свят е блокиран и всички страни една по една затварят граници само Г***Hьо Балкански го лъжат и базикат с неясна цел (ще го чипиртат за да го контролират на картофената нива или в свинарника)! Доскоро си мислих, че България може да е пропита от корупция но повечето хора в нея са все още с акъла си! Е вече и второто се сгромоляса с гръм и трясък! Може би сме вече най-опростаченото население не само в Европа ами и в Африка! Заслужаваме съдбата си! Ивсе пак Бог да пази България!

87

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ЯСНООООООО.....42% ИСКАТ ТРУПОВЕ ПО УЛИЦАТА В ЧУВАЛИ...!АМИ ПОЧВА СЕ ....ПО 63-УМРЕЛИ /дневно/...!МОЖЕ И ОЩЕ ,БЕ....ХА,ХА,ХААААААААААА....АЙДЕ НА "РЕВОЛЮЦИИТЕ"...!

86

Анонимен

преди 3 години

до 113погледно го от добата странане са 80 процента, а само 40освен това края приближавакат земат да прескачат труповете по улицата, може и да се появят некакви мозъчни вълни

85

Анонимен

преди 3 години

На 42% от българите им омръзнало от ограниченията заради COVID-19.Вече знаем със сигурност, че поне 42% ос българите са тотални ***!

84

властта

преди 3 години

До бойкоНа калпаво правителство на Герб ковид-19 му пречи!

83

секском спасението

преди 3 години

До АнонименБез него за чаша млеко цяла крава да си купуваш...

82

до 108

преди 3 години

До АнонименСтрах лозе пази! Той ни доведе до стрес и пандемия!

81

бойко

преди 3 години

До стоянЗатвора е за хора! - контингент на МВР с оперативни разработки за връзка с мутри!

80

Анонимен

преди 3 години

Kойто го е страх, да си бега в килера!

79

Dido

преди 3 години

То па едно спазване на ограниченията падна в тази държава последните месеци!!!! Първите 3-4 седмици кажи речи, ама до скоро всичко беше пълен таЖак!!! Сега пак се стреснаха повечето, като все почесто чуват за болни познати .... всяка конспирация умира, кога вируса изодзадзе ти напира!!!!

78

АБЕ , ГЛУПОСТИ...

преди 3 години

КАТО ТИ Е ОМРЪЗНАЛО , СЪБЛЕЧИ СЕ ГОЛ И БЕГАЙ ДА ПРОТЕСТИРАШ ПРЕД КИТАЙСКОТО ПОСОЛСТВО!КАКВО МЕ ЗАНИМАВАШ СЪС СЕБЕ СИ , БЕ ....?!ВСЕКИ САМ ОТГОВАРЯ ЗА СОБСТВЕНОТО СИ ЗДРАВЕ!АЗ, ЗНАМ , КАК ДА СЕ ПАЗЯ И НЕ МИ НАТРАПВАЙ , СОБСВЕНИТЕ СИ ГЛУПОТЕВИНИ!ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ТВОИТЕ СБЪРКАНИ РАЗСЪЖДЕНИЯ!

77

Реалист

преди 3 години

Значи доста са паникьорите, отричащи вируса, за да преодолеят паниката си....

76

Анонимен

преди 3 години

Това показват данните от проучване на Галъп Интернешънали тук спрях да чета!

75

браво

преди 3 години

Нека да им е писнало. Аз днес бях пред Пирогов, нека да поседят 10 минути пред Пирогов да видят колко обляти в сълзи хора ще излезнат от там заради починал от Ковид човек. Тогава ми говорете отново. Защото аз видях достатъчно за 5 те си минути престой.

74

стоян

преди 3 години

А 100 процента се възмущават защо все още Боко Тиквата не е в затвора.

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"На трети обичащ да заразява останалите му писнало от ограничения да заразява - карали го да слага маска и да спазва дистанция."Вие, маскираните, сте истинската зараза! Заразявате психически - с нелепия си външен вид и ирационални истерични пристъпи на страх и хипохондрия, и физически - защото сте много по-болнави от нормалните хора.

72

Анонимен

преди 3 години

На един обичащ да убива с нож му писнало от ограничения - забранявали му да убива. На друг обичащ да пребива с бухалка му писнало от ограничения - забранявали му да пребива хората. На трети обичащ да заразява останалите му писнало от ограничения да заразява - карали го да слага маска и да спазва дистанция. На четвърти обичащ да изнасилва му писнало от ограничения - вкарвали го в затвора за изнасилване. На пети ..... На шести .... .... ...

71

Анонимен

преди 3 години

Ами нямат право,президентът точно се сети ,че имало такова животно,а на тях им било омръзнало,хайде на разходка до Бузлуджа,да сплотим колектива и да не ни омръзва толкоз ,хахахаха

70

Анонимен

преди 3 години

Споко... сега ще ревете за ограниченията, след две седмици... "Що не се вземат мерки, ама тоя и оня седя 5 часа да го приемат и умря, ама никоя болница няма легла, ама линейката не идва, ама що така бе миме." Щото те ограниченията са специално измислени да ви дразнят и да ви пречат, няма друга причина.