86

подкрепям

преди 3 години

До АнонименПет години е добър срок! После още пет, ако не им дойде акъл в главата!

85

Анонимен

преди 3 години

Дръжте се с тях както Гърция се държа с тях. Аз не мога да си представя Македония да държи такъв език на Гърция. Гърците ги оставиха 20 години в тъмното докато не си сменят името и не станат за смях на цяла Европа. Точно тази смешна държава да тръгва да ни прави стойки някак си не върви. Едно отлагане за поне 5 години би се отразило добре.

84

Айде бе!

преди 3 години

Русо-робите от форума са на страната на скопските сърбо-комунисти. Всъщност няма никаква разлика в поведението на бившите титови сърбомани в Скопие и съвременните про-сръбски *** в Скопие. Никакво подписване, сърбоманите ще чакат, НАТО им стига, а след предстоящата световна война, не само Македония ще бъде върната на България, но и Западните покрайнини. бг

83

Ganjo

преди 3 години

Българската позиция граничи със шизофрения. Нека запазим комплексите си за у нас

82

Студент теолог

преди 3 години

Договорът от 2017 год , който подписа нашият некадърън премиер е едно мъртвородено дете! Защо сега той мълчи, а изкарва на сцената тази пеперуда?

81

Анонимен

преди 3 години

за българите не е важно те да са добре,а македонците да са зле...е с този шопски манталитет ще продължаваме да копаем дъното!ама турция чака удобния момент да ни прилапа отново всички!

80

Анонимен

преди 3 години

ако искате да има мир на балканите унищожете двата руски проекта сърбия и българия!докато има сърбия и българия тук на балканите ще има конфликти!

79

Анонимен

преди 3 години

До Анониментова са глупости на гърция не и пука за древната история и за това какъв е бил александър...на гърция и пука за "златната" земя и природа на егейска македония.и знаете ли какво каза един егейски македонец преди време по повод коронакризата и проблемите с турция:на гърция целта е не да спаси гърция,а да унищожи македония.

78

Анонимен

преди 3 години

Какво е това македонец? - Това е зло югославско кyче!

77

Анонимен

преди 3 години

До Анониментова,че на чисто политическо ниво някой в скопие реши да добави към името македония северна,не значи,че в македония са спрели да имат претенции към древната история...подписването на договора от преспа не промени по никаъв начин възгледите на македонските учени спрямо античността...

76

Анонимен

преди 3 години

Пълен блок на безродниците!

75

Анонимен

преди 3 години

Кога Борисов и Заев се прегръщаха и разтягаха лукуми,Гърция си защити историята от Македония.

74

Анонимен

преди 3 години

До Анонименнапротив плановете на гърция са сърбия да влезе в ес(ако изобщо влезе) преди македония...в този смисъл българско вето е безсмислено

73

Анонимен

преди 3 години

Май сегашните изявления на Захариева са предпоследни, а този десети ноември ни чака нов голям поврат - този път в позицията на официална София относно членството на Северна Македония в ЕС в сравнение със сега обявената. Впрочем, Гърция няма такива проблеми със Северна Македония, защото официалните и представители не са спали когато се е подготвял двустранния договор между Гърция и Македония.

72

Белградски роби

преди 3 години

Не ни трябват "македонци" в ЕС ! После ще ми разправят - вярно Гоце Делчев е написал, че е българин, ВМРО са написали в устава си, на чист български, че се борят за освобождението на българите в Македония, но това било правописна грешка и те имали впредвид, че са "македонци". Я да си *** сърбо-робите край Вардара!!!

71

SHEFA

преди 3 години

-НИКАКЪВ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ-СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ Е С ЕДНОГОДИШНА ИСТОРИЯ.

70

Посолство на РБ

преди 3 години

Екатерина Захариева е в Берлин за да приватизира посолския ни комплекс в германската столица. Същото тя извършва във Виена и Будапеща. Долнопробна крадла...А за позицията по Сев.Македония Борисов развя вече пред Меркел белия байрак.

69

SHEFA

преди 3 години

-СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ-БЪЛГАРИЯ НЕ ПРИЗНАВА РЕАЛНОСТА-ХАХАХАХА-ОТ ПСИХОЛОГИЧНА ГЛЕДНА ТОЧКА-АКО МИСЛИШ ЧЕ ТЕЗИ ОКОЛО ТЕБ И ВСЕКИ СРЕЩНАТ НА ПЪТЯ НЕ СА В РЕД -ТРЯБВА ТИ КОНСУЛТАЦИЯ С ЛЕКАР.-АБЕ ЕЙ 1300 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ-КАДЕ БЕШЕ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ?????-А?-ГЕОРГИ ДИМИТРОВ ГИ ОГРАДИ С БОДЛИВА ТЕЛ ДА НЕ НАВЛИЗАТ В БЪЛГАРИЯ-ДЕМЕК ДА СЕ ОТЪРВЕ .

68

Кауза пердута

преди 3 години

Сърбите от неколко години се правят на биени мечки, за да не ги с9топираме за ЕС, но ни връщат ресто в МК; преврат правиха, демонстрации, Груевски, тайната полиция, едрият бизнес-всичко е сръбска креатура; просръбски организации тъпчат с пари; в последните години са може би най - активни от десетилетия в антибългарските си действия и пропаганда.Тези ни мразят диво и в черрвата м..ицата разказват на трошиците останала българщина в МК. А нашата реакция е между мека и никаква. Край, всичко е загубе

67

Анонимен

преди 3 години

До Герб стадоЩо, вие сега разделени ли сте??