9

Знае се!

преди 3 години

И тоя на снимката е част от корупцията, които носят пари в плик на една депутатка за да внесе тъпия лобистки закон!

8

dani

преди 3 години

До Споделяметоз като му гледам гадната физиономия .. то такива главучи вече се разпореждат ...уж споделено патувана ..ами то всеки ден си е чисто нелегален таксиметров превоз без да плащат нищо като таксижиите. да живее анархията.

7

Споделяме

преди 3 години

Хайде стига си измисляйте, че се изморихме от хибридни лъжи! Вие не се ли изморихте да ги пишете? Споделеното пътуване чрез фейсбук, няма как да се докаже и накаже....и никой не цели това! Точка! Заспивайте, чешейки си тonkuтe, ako нямате ще ви дам назаем 2 отзад.

6

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, че ще има наказания.Това е лобистки закон - автобусните фирми са платили на Тулупа да им даде монопол. Иначе хората си делят бензина и се возят извън системата. Държавата ограничава свободния избор на хората и ги дава на превозвачите да ги доят.

5

Анонимен

преди 3 години

Как така крадат чужд бизнес, егати глупавото обяснение...

4

Джедай Мастър

преди 3 години

А този *** шофьор да не коментира неща, които не са му ясни. Да, споделеното пътуване не е възмездно, но като ти дата 20 лева за бензина - ходи обяснявай на смрадливия каскет, че това са разноски, а не е билет.

3

Джедай Мастър

преди 3 години

Сега, благодарение на неграмотните лобисти на герб се налага един неясен и неоправдан текст, който ще се използва избирателно от гешевци за тормоз над врагове. Например злобната ти съседка работи като секретарка в прокуратурата - хайде разследване, че си качил 2-*** души след обява във фейсбук на споделено пътуване. Не може убийство да се наказва с от 10 до 15 г., а споделено пътуване с от 5 до 10, а примерно длъжностно присвояване - до 8 г.

2

Джедай Мастър

преди 3 години

Във всяка нормална наказателно правна система, дори и не в правова държава, каквато България претендира, че е, наказанията са систематизирани по тежест в зависимост от обществената опасност на престъплението. Когато тази систематизация произволно се наруши се получава дисбаланс и системата престава да действа. Например ако за кражба наказанието е по-тежко от убийство, крадецът, заварен на местопрестъплението, няма да има причина да не очисти изненадалия го собственик.

1

Анонимен

преди 3 години

То пък оставаше и да има.