36

За тръмп

преди 3 години

Соро. соид. на сгаан да се чете

35

За тръмп

преди 3 години

Много е важно Тръмп да спечели.Това ще е началото на края на всякаква *** сгаан.По продажните медии само спящият джо печели, но в реалният живот е друго.Имам приятели в сащ и те вече гласуваха за тръмп - за да може "милиони микроби да измрат"

34

Анонимен

преди 3 години

САЩ. поразително приличат на късния СССР. Там накрая слагаха да управляват само старци, които умираха, през няколко месеца.В САЩ сега изборът е между двама дементни старци. Това, че единият си боядисва косата, не го прави по адекватен

33

Анонимен

преди 3 години

Това недоразумение какво разбира от изборите в САЩ ???

32

Dark Winter

преди 3 години

Dark Winter :)

31

WW

преди 3 години

До Анонимен,,Всеки знае че ще е Тръмп,, В повечето случаи когато се каже нещо подобно - става обратното.

30

Къде

преди 3 години

Има равенство бе Румянке?Винаги едни са по равни от други!И в най-бедното племе,къщите на вожда и шамана,са най големи и представителни!Човек е свободен,колкото може!

29

Балънтайн

преди 3 години

Тръмп срещу Байдън - кой ще е следващият президент на САЩ?---------Зависи от BLM и Антифа!

28

..

преди 3 години

Който и да спечели - в САЩ ще е СТРАШНОО следващите месеци. Измама при изборите е почти 100% сигурна,гражданска война СЪЩО....

27

до 27

преди 3 години

От къде разбра, че Примитивна Рус е най-голямата военна сила на планетата, бе другарю! Такова фантазьорско твърдение може да има само човек, който се шегува, или пък е човек който не се шегува , а просто е селски комунист с промит мозък. Иначе, всички оръжия, които притежават крепостните мужици са конвенционални и не струват пет пари, сравнени с космическите въоръжение на Пентагона. Вземи се скрий някъде другарю, защото не си и смешен, а жалък! НАТО-вец

26

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера само докога ще ни занимавате с тая повлекана.Хем грозна,хем гламава.Тя самата не знае къде се намира,тръгнала изборите в САЩ да"анализира".

25

IQ 3.14

преди 3 години

TRUMP 20 20 YEAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

24

IQ 3.14

преди 3 години

До Анонименрусия има ли ударни групи самолетоносачи - нерусия има ли оръдия на принципа на магнитния ускорител - не.русия клонира ли китайска хиперзвукова технология -даиндийците върнаха ли договора за руските самолети - да.индийците.говори ми за фактическо военно превъзходство, само когато темата засяга китай, и нато.

23

Анонимен

преди 3 години

Благодарение на фактическото военно превъзходство Москва съвършено не я засяга невижданата по мащабите си кампания на истерия, разгърната от НАТО, а що се отнася до вашингтонските и брюкселските герои, то тяхното мнение отдавна е безразлично за Кремъл. Москва не очаква нищо от изборите в Америка. Русия е най-голямата военна сила на планетата и за Русия е напълно безразлично кой ще спечели дали демократи или някои други.

22

Four more years

преди 3 години

Естествено, че Тръмп ще спечели. В САЩ все още има достатъчнохора със здрав разум, които да не допуснат комунист да стане президент.

21

Анонимен

преди 3 години

начи глеам Трънпинчу, пускам бруталнатаПръдня и ...еми тя звучи като него ве!!!! моятГъз става идеален кандидат за президент!!!! той затуй навремето Трънпин купуваше прадни от мен, за да се учи да говори

20

Анонимен

преди 3 години

Стигне ли се до гражданска война, край и с Русия. Петрола ще поевтинее главоломно, а това бута матюшката в канала. Така че всички алкашами които се радват на гражданска война в САЩ да дръпнат на ръчна....Само предупреждение! После да няма изненадани!

19

Анонимен

преди 3 години

В най - голямата "демокрация" е най - недемократичният закон. Всъщност хората не избират пряко президента и броя на гласовете не винаги отчита реалният вот!Поне в Путиландия не е толкова сложно - 99.99% гласовете са за Путин.

18

Анонимен

преди 3 години

Стигне ли се до гражданска война, край и с Русия. Петрола ще поевтинее главоломно, а това бута матюшката в канала. Така че всички алкашами които се радват на гражданска война в САЩ да дръпнат на ръчна....

17

Анонимен

преди 3 години

Тръмп печели безапелационно !!! Но БГ журналисти и политолози са слугги на глобализма и поддържат рефрена .... Тръмп 2020 в името на свободата !!!