7

hitko

преди 3 години

Едно е когато мъжът ходи, защото онази дето ляга и става с него вече не го бръсне за слива, защото има какво да взема ако нещо се "случи". Друго е като кацнат чифт топки на жена ти,..тогава те се влюбват, припомнят си младите години и показват чудеса в леглото, неща които отдавна е забравила че може да прави с мъжа си. Неправда някаква си, но ако жените знаеха как да въртят семейство, да бъдат *** в леглото, да знаят как и на кого да се оплакват, да спрат да слушат "близки" приятели и роднини,

6

Анонимен

преди 3 години

да,нови приложения в телефона.всичко кодирано.седи с него в тоалетната с часове.2 сим карти.седи в гаража с часове.просто гледа да е далеч и на спокойствие .далеч от мен.а и започна да крие пари..а как ме лъже само..дори не трепва.

5

Анонимен

преди 3 години

Дааа, примитивни са жълтите жени...

4

SS

преди 3 години

Мо а колко пари даде ? Не питай !Още незнае.Някой неща е по добре жените да не ги научават.Често съм я виждал да ми рови в тел.Аз никога в нейния.Страхува се някоя нашенка да не ме открадне.Ако закъснея,ми звъни.Мо къде си?Ако наема жена в фирмата я гледа с подозрение.Особенно ако е млада.Ти си моят Мо ми казва,не те давам на никой.Ако разбера ,че имаш друга жена,ще те застрелям с пушката когато спиш.

3

SS

преди 3 години

Спомням си когато купих жилището в което живеем в момента.Тогава живеехме в София,в наследствен имот от чичо ми.(той между другото още си е мой).Пазех всичко в тайна от жена ми до момента в който не получих нотар.акт.После качих съпругата и сина и ги докарах в Пловдив.Тогава беше чисто нова новопостроена сграда.Показах на жена ми това което съм купил.Жилище 182квадратни метра.Тя пощуря от радост.Ходеше от стая в стая и питаше.Мо това твое ли е ? На мен,на теб,и него,казвам..продължение.

2

MaйMyнaтa

преди 3 години

Скромно и обичайно, с биричка

1

MaйMyнaтa

преди 3 години

До 2Под доходи разбирай корона вирус, и запей наново