52

Fax from Kazan

преди 3 години

Решението е денонощно метро.

51

Таню

преди 3 години

Още една причина хептен да спра да ги ползвам... Хем повечето си смръдкат, шоферите често са ба си и нихилистите, а и в тая ситуация... мерси... Ама избрахте и време... :)

50

Анонимен

преди 3 години

Започнете с това, че най-голямата таксиметрова компания е на Шиши...

49

Анонимен

преди 3 години

При всички други търговски дейности и услуги, когато нещо не върви или бавно се харчи, логиката е да свалим цената! Печели се от оборота /тава всеки го знае/. По-високи цени, по-малко и то заблудени или само в крайна нужда клиенти. Ама и без туй таксиметровия бранш трябва да се редуцира и да оцелеят най-гъвкавите, с коректни цени. Сега ще стане по-бързо.

48

Гост

преди 3 години

А кой ще ги проверява за помпи щото броячите много въртят?

47

Анонимен

преди 3 години

На такси не съм се качвал от 7 години. Ако всички правеха като мен, миризливите бакшиши щаха да си търсят друга работа.

46

Иван

преди 3 години

До ТаксиАбсолютно си прав. И вие сте хора и заслужавате достойно заплащане за труда си. Проблемът идва от доводите за увеличението и като цяло от отношението на голяма част от колегите ти към клиентите ви:1. По всяко време компаниите могат да вдигнат цените, не е нужно общината да ви заставя цени, само защото компаниите ги е страх от конкуренция.2. Късите курсове така и така се отказват по-често, така че това е много лъжлив довод за исканото увеличение.

45

!!!

преди 3 години

До ТаксиНа Витошка сигурно не можеш - аз си пия от магазина за 70 стинки :D

44

Такси

преди 3 години

Стига сте се оплаквали и ние сме хора, едно кафе не можеш да пиеш за 1,50

43

Анонимен

преди 3 години

До 41 Софиянец>Колега, да беше ги питал дали ще те закарат от Младост 4 до Младост 2 през Центъра. Нямаше да ти откажат :)

42

!!!

преди 3 години

Глупости, как само 1.54? Направете поне 3-4 лева. Че съвсем да останете без клиенти :D И после да ви видим колко ще наглеете пак.

41

Анонимен

преди 3 години

Никой бакшиш не качва за под 5 лева и в момента? За какво са тези глупости. Обикновено за кратките курсове върви пазарлък и се минава на "твърда" тарифа.

40

Софиянец

преди 3 години

за последните 3 години не съм се качвал на такси, няма и да се кача, освен ако не е на живот и смърт. Причината затова е, от както две коли ми отказаха транспорт от Младост 4 до Младост 2 в дъжда с приятелката ми, понеже било много кратко разстояните и искаха 10лв. Звъннах на приятел и той ни закара, НА такси няма да се кача!

39

Гого

преди 3 години

От правителството съобщиха, че за извозване на пациенти с к-19 ангажират полиция, пожарна и такситата. Та имам един въпрос- кой ще заплаща таксиметровата услуга или ще е безплатна?

38

Поет

преди 3 години

Да се върнат по селата и да си гледат животните , какво се натъпкали куцо киораво сакато таксиджия са става?

37

Анонимен

преди 3 години

Да цъка.Само не ми е ясно защо в условията на пазарна икономика общината ще трябва да определя цените.По-скоро общинара би трябвало да контролира дали автомобилите и шофьорите отговарят на изискванията за таксиметрова дейност, но не и да се намесва при определянето на цената.Така изглежда, че по-скоро лобират за определени фирми от бранша.

36

s.todorova

преди 3 години

В една Литва, да речем, хората си ползват главно Болт. Сваляш си приложението, намира най-близката до теб кола, за около 15 километра от летището до хотела, сме платили двойно по-малко в сравнение с България. Колата чиста, не смърди на коч и фас. Няма такива стоянки пред летището, не звъниш да чакаш, като ***. Толкова ли е сложно...

35

s.todorova

преди 3 години

Дададада 10000 лева не искат ли !?! Такситата са си чисто обирджийство. Разбирам, че трябва да се изкарват пари, обаче това вече е гавра с клиентите.

34

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам логиката на поскъпването след като и сега плачат, че нямат работа.

33

Мен

преди 3 години

АКо искат и 10лв да го направят, аз и без това не се возя при тия ***. Нека освободят пазара, да махнат максималните и минимални цени - така е честно. Обаче и да пуснат юбер и лифт. Пазара ще се саморегулира всичко ще си дойде на мястото, а не сега 2 големи фирми да изнудват всички.