17

Анонимен

преди 3 години

До 19Ами не е. Не го ли виждаш как се скри като мишка.

16

Родител

преди 3 години

Вълчев ако е МЪЖ, сега очаквам да излезе публично и да каже Моите съболезнования, грешката е моя, не прецених състоянието, или каквото ще. Ако не го направи, означава че е безгръбначен Д-Е-Б-И-Л, мекотело, и най-вече долен Г-Е-Й, който се крие по дупките и бяга от отговорност. Все ми се струва че министъра трябва да носи отговорност за действията си. Както всеки един от нас.

15

Анонимен

преди 3 години

Лекари няма, мед. сестри няма, лаборанти няма, скоро и учители няма да има!

14

Анонимен

преди 3 години

До 14Е хубаво, ама виждаш, че у нас джипитата са абдикирали, болниците ги е страх да приемат болни с ковид и си ги преквърлят като горещ картоф, министърът на здравеопазването сега научи, че имаме проблем и тръгна да обикаля болниците да им прави проверки лично.... И на тоя фон тук умници, които живеят в илюзии ни съветват да правим като в другите държави? Жалка работа!

13

Анонимен

преди 3 години

Работя на две места в чужбина и на двете имаше случай на корона вирус. В едната разбрах, чак след време. Всичко продължи нормално, в другата фирма. Един ден не ходихме на работа, направиха пълна дезинфекция и на следващият ден продължи работата нормално. Сега затвориха ресторанти, студиа за маникюр...., но като цяло никой не говори само с погребален тон 24 часа за това във всички медии.

12

Анонимен

преди 3 години

13 При корона вирус не обикаляш, като в БГ всички болници а се обаждаш на л. лекар. Отиваш при него, той ти прави теста и ако имаш корона не висиш ненужно в болница ако симптомите ти са леки, при тежки ясно. Просто в България дори да няма проблем всичко се преескалира и нагнетява за да има стрес, негативност и всичко да е черно. Статистиката ясно показва как изолацията срива хората, затова спазваме мерките и ЖИВОТА продължава.

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12 "Вие ли сте най-умни. Училищата по света са отворени."Ох, спрете се с тая пропаганда, че ние сме най-тъпите и трябва да гледаме от "големите"! Да, може пък да сме по-умни. Или при нас ножът да е опрял до кокал по-рано. Как мислиш? Дали тия страни по света са с толкова продънена здравна система като нашата? Е, тогава защо ни ги даваш за пример? Всеки трябва да се справя според възможностите си!

10

Анонимен

преди 3 години

Хора стига сте плюли и обиждали. Вие ли сте най-умни. Училищата по света са отворени. Няма как да се затворим вкъщи да се сринем психически и да сринем икономиката. Вирус има. Дали са починали на 100% причина от вируса масата починали е също спорно. Няма как, този вирус ще трае години разберете го. С години ли ще стоим в изолация? Носете си моските, мийте си ръцети и Господ да ни пази!

9

Анонимен

преди 3 години

Брей, това име на град в България ли е?Прозвуча ми като някой американски град, нещо като Омаха например.Човек и цял живот да живее в държавата в която се е родил и пак има какво да научи.

8

Анонимен

преди 3 години

По-скоро трябва да се зарази Вълчев, да му натикат една тръба в гърлото и тогава може и да осъзнае какво прави.

7

1

преди 3 години

Не знам дали ви прави впечатление, но новините за паралелки под карантина, болни деца в училища и детски градини, болни учители рязко изчезнаха от медиите.

6

Анонимен

преди 3 години

Защо на дистанционно обучение? Нали мутрите казаха, че трябва 30% от учителите да пукнaт, за да минат на достанционно обучение?

5

селянин

преди 3 години

значи тва е критерия да се мине дистанционно

4

Анонимен

преди 3 години

Трябваше по-рано да затворят. Ще изтрепят народа ей така заради единия инат на Вълчев...

3

Умници

преди 3 години

Какво постигнахте с месец и половина присъствено обучение?! КОЙ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА УМРЕЛИТЕ УЧИТЕЛИ, КОЙ!!!

2

Анонимен

преди 3 години

След дъжд качулка...ще чакат да регистрират по някоя друга жертва да затварят училища,градини...грипчето е тежко.прави ,здрави мъже са като парцали по две три седмици. Единствено децата жади и слава Богу, но при останалите може и да не си суха съчка и да изтеглиш къса клечка

1

Анонимен

преди 3 години

Ами правилно! Не са длъжни да си жертват живота!