112

Обективно

преди 3 години

ТОВА Е СБЛЪСЪК НА ДВЕ РАЗЛИЧНИ ЦИВИЛИЗАЦИОННИ ПРИНЦИПА, НЕ ПРОСТО РЕЛИГИИ!!!! ИСЛЯМЪТ Е МЪЖКАТА / СИЛОВА/ РЕРИГИЯ И ТЯ НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ ДОБРОВОЛНО. ТЯ ПРИНИЗЯВА ЖЕНАТА ДО МАШИНА ЗА ВЪЗПРОИЗВОДСТВО. ТОВА НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА ТАКА!! ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ЖЕНИ ПО СВЕТА ДА ИЗПРАТЯТ ОБЩА МОЛИТВА КЪМ БОГ ЗА СПАСЕНИЕ ОТ ИСЛЯМА!

111

Анонимен

преди 3 години

Сега родата му ще бъде настанена в курорта Куантанемо Бей за няколко сезона с по интензивни рехабилитационни процедури.

110

Пижо

преди 3 години

Преди всички тия бяха от Ал Кайда. Сега - ни един, но затова пък всички са от ИДИЛ. ИДИЛ не съществува вече! Всички тия са терористи, последователи на РЕЛИГИЯТА ИСЛЯМ! "Убивайте ги там, където ги сварите". Това не е от ИДИЛ, нито от Ал Кайда. Това е Коранът!Ислямът трябва да бъде забранен като опасна идеология, насочена срещу човечеството!

109

ууу

преди 3 години

До РеалистА задкулисният играч от "Дълбоката държава"? Този който субсидира такива постове като твоите? Този, който раздухва пандемията, миграцията, политическите "пролети"?

108

Анонимен

преди 3 години

За пореден път - знаели са го и изобщо не са го наблюдавали. Няма да се научат.

107

размисли и страсти

преди 3 години

Кой създаде Ислямска държава?Другаря Джордж Буш,когато нападна Ирак.Но шалваретините не ходят да правят атентати в сащ,а в сърцето на Европа.Англосексите са виновни за всички беди на човечеството,защото са рептили.Справка-кралицата.

106

Ъхъ

преди 3 години

Нападателят във Виена член на "Ислямска държава"- Аз па си мислех,че е чен на танцов ансамбъл " Алпийски напеви" и че е отличник от Университета! Сигурно е харесвал и да шие гоблени,или пък да сади плодови дръвчета,а може би е бил и добър планински спасител? Я домъкнете още талибани,та дано следващите са по-добри от тия сегашните,явно тия не излязоха стока,ама следващите-няма начин да не са елитни!

105

Реалист

преди 3 години

Идеята за отслабването на Европа в политическо и икономическо отношение е стара мечта на джобния диктатор. Той вижда идеална възможност това да стане безкръвно чрез пропаганда на всички фронтове, и с атентати от време на време. толкова е просто - гърмиш няколко бомби, викаш "Алах акбар", европейците се настройват към ислямското малцинство, започва етническо напрежение, после следва гражданска война, и ето - Европа пада на колене. Пропагандата по всички въпроси - 5G, ваксини, гейове, само помагат

104

Реалист

преди 3 години

Гледам този клет форум и си давам сметка как архитектите на този измислен конфликт печелят за момента в тази война. Наистина ли има наивници, които да си мислят, че всички тези атентати са предизвикани от няколко карикатури?:)) Че има някакви лоши ислямисти, които просто мразят Европа? Толкова ли сте наивни? Истинската цел е дестабилизация на Европа, разделението на Европа, заграбването на Европа и минаването и под руско влияние. Джобният диктатор иска да царува над Стария континент. Това е.

103

Големите "герои

преди 3 години

"Великите" мюсюлмански бойци умеят да избиват невинни и невъоръжени хора, но на фронта кюрдските жени им разказаха играта !

102

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 112АКЦИЗИТЕ НЕ СА ОТ ЕС А ОТ БОРИСОВ

101

Анонимен

преди 3 години

Ами... Да напада е и ние и да спрем да стреля е, когато не остане по кого или не останат патрони...

100

Анонимен

преди 3 години

До 110Еее, не е така! Аз съм против, заради акциза върху ракията. Най-святото ни!

99

Анонимен

преди 3 години

До 103Не точно. Когато Европа ходеше там, други работи ставага. Май е време наново ;)

98

АнонимеН

преди 3 години

До Срещу РусияКОГО ЛЪЖЕШ ТИ ***!!!АКО БЪЛГАРИЯ НЕ Е В ЕС И КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И ТУРЦИЯ ЩЕ НИ НАПАДНАТ!ВСЕКИ КОЙТО Е ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ ДА Е В ЕС СЛУЖИ НА ТУРЦИЯ И НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И Е ДОКАЗАН АНТИБЪЛГАРИН!

97

Срещу Русия

преди 3 години

Хахомериканците ли ще опазят България от ***? На Кипър помогна ли им НАТО или Вашингтон. Турците ще разцепят България от раз, докато ние купуваме истребители срещу Русия

96

Анонимен

преди 3 години

До Ии да пробият дупка в кораба

95

Алоха Снакбар

преди 3 години

Внасяш ли хора от Третия Свят, ставаш държава от Третия Свят.

94

Анонимен

преди 3 години

Когато европеец отиде в арабския свят той спазва техните обичаи и порядки и се адаптира към тях, нито се опитва да им казва какви карикатури да рисуват, нито какви дрехи да носят, нито какво да ядат и пият. Арабите в Европа се държат съвсем като диваци, те ти казват какви карикатури да рисуваш, какви дрехи да носиш и каква храна да ядеш. Те искат да живееш с техните шариатски дивотии и когато им кажеш че се държат нагло те вадят ножовете и те заплашват.

93

Анонимен

преди 3 години

Давайте им още кроасани, сандвичи, минерална вода и по 1000 евро да не им е подтиснато....