20

L.

преди 3 години

Обобщение 2 - абе, лайките, въобще четете ли което лайквате?

19

L.

преди 3 години

Обобщение от 13 и 14 - всеки здравомислещ човек е червен глашатай. Проверете логиката , ако не вярвате.

18

Справедливост

преди 3 години

ЕВРОПА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА И СЕ СВЕЖДАМ ДО ПРИКАЗКАТА ЧЕ "НАЙ-ДОБРЕ КАМЪКЪТ СИ ТЕЖИ НА МЯСТО.НЕ НИ ЗАЧИТАТ НИКЪДЕ В ЕВРОПА.ХУМАННОСТ-ХРАНЯТ И ПОЯТ ХОРА ИЗВЪН ЕС И ДОРИ И ДОКУМЕНТИ ИМ ВАДЯТ ПО ЛЕСНО ОТКОЛКОТО НА НАС НАПРИМЕР(БЪЛГАРИ И РУМЪНЦИ).КАКВА ЖАЛКА И КОШМАРНА КАРТИНКА Е ЕВРОПА.ОТ "РАЙ" Я ПРЕВЪРНАХА В "АД"

17

баба мара

преди 3 години

напротив има Европа следва указанията на впк на сащ и загражда русия отвсякъдечерно море балканите Европа на 3 морета това какво е аз искам мир и дружбане желая конфликти с русия

16

неконформист

преди 3 години

Да създадат такава обща европейска стратегия могат други хора, а не тези европейски чиновници, затънали в пари и благополучие. Те са абсолютно безплодни, безполезни и тотално увредени същества. Разпределят милиарди, с мисълта за лично облагодетелстване - това е животът им, загубили са връзка с реалността отдавна! Очевидно Европа е напълно уязвима заради ТОВА свое управление!

15

.

преди 3 години

Стратегията на Европа е подгъзуване нац Америка. С тази стратегия я чака скорошен разпад.

14

Анонимен

преди 3 години

Отстрани изглежда инфантилно - колективният запад има обща стратегия за санкции срещу "агресивна" Русия, а Европа няма обща стратегия за сигурност.

13

Долу ЕС

преди 3 години

Две неща, западна европа не знае що е ислям за разлика от цие, а евреите се възползват

12

Анонимен

преди 3 години

Тоя не е експерт, тоя е червен глашатай.

11

Ива

преди 3 години

Надявам се няма да изтрият коментара.. Дойче Веле е лява медия, като повечето в Герамния.Исляма няма да се промени. следващите 15 години около 200 Милиона Араби ще са в излишък - Професор Гуннар Хейнсон "Военнен Индекс".Относно Радикализацията - роботите идват, автоматизация.В момента имаха проблеми да си намерят работа и реализация в Европа.Средният Коеф на Интелиг на арабите е около 82-84 според страната.Под 85 се води неспособен да учи. Просто са излишни и на социални помощи.Фрустрирани

10

Анонимен

преди 3 години

Големите корпорации не ги интересува кой работи в заводите им. Затова си канят млади и амбициозни да се пробват.Какво ги интересува дали са мюсулмани или индийци, важното е да бачкат... те пък се плодят, няма угодия.

9

мак

преди 3 години

Европейските лидери май смятат, че щом канят индивиди от кол и въже и ги хранят, благодарните гости ще стоят кротко, но не се получава. Като че ли повече ги вълнуват правата на хора под дъгата, отколкото безопасност и сигурност в собствените им страни. Почти никой не се опълчи на лу.да.та и все им бяха в главите европейски ценности.

8

Анонимен

преди 3 години

Европа? А,кой се разпорежда със съдбата на Европа? ЕС не са ли Франция и Германия? Кой провокира да се случат тези терористични актове,не беше ли Макрон? Кой покани бежанците? Въпросът е защо и защо се създават военни конфликти в някои страни...и хората са прогонени от родните си места,но пък поканени в Европа?!?

7

Анонимен

преди 3 години

Виж Ердоган има стратегия - да насъска близкия изток срещу запада и петро доларите потичат към Турция!

6

Анонимен

преди 3 години

Ама каква стратегия?То няма единомислие по този въпрос,камоли стратегия.

5

Да абортира

преди 3 години

Докато е време.

4

Handel

преди 3 години

"Европейските лидери не разбират политическия ислям"Много добре разбират. Сам оче продажните медии непрекъснато проповядват либерастка политика, а алчните за власт (или за пари) политици потриват доволно ръце. Като разбира се самите политици са в безопасност - тях ги охраняват УБОта, НСОта, МИ5, МИ69 и какво ли не.

3

Анонимен

преди 3 години

ЕС хем искат петро долари, хем не щат ислямисти.А едното върви с другото.Да си се радват на джамийките и да не протестират - като нас.

2

ЦИНИК

преди 3 години

АМАН ОТ ЕКСПЕРТИ БРЯ !!! ОТ ДЕ СА НАВЪДИЯ ТОЛКОЗ ?

1

Антибиотик

преди 3 години

На тоя му прочетете житието-битието в интернет! Този елемент е гонен и прокудена отвсякъде където се е появявал! Какъв експерт, какви пет лева! Абсолютен САМОЗВАНЕЦ!