55

мхм

преди 3 години

пак гласувайте за ББ, когато дойдат в софийското метрот и няма кой какво да направи..

54

муспи

преди 3 години

Цяла Европа изтръпна като чу че е пред сингогога, но след като се разбра че няма жертви евреи, се успокои.

53

Ива

преди 3 години

Надявам се няма да изтрият коментара.. Дойче Веле е лява медия, като повечето в Герамния.Исляма няма да се промени. следващите 15 години около 200 Милиона Араби ще са в излишък - Професор Гуннар Хейнсон "Военнен Индекс".Относно Радикализацията - роботите идват, автоматизация.В момента имаха проблеми да си намерят работа и реализация в Европа.Средният Коеф на Интелиг на арабите е около 82-84 според страната.Под 85 се води неспособен да учи. Просто са излишни и на социални помощи.Фрустрирани

52

Така е защото

преди 3 години

*** пишман-политици сами вкараха троянския-ислямски кон в Европа, а сега вече е късно, това е само началото ! Да се сърдят сега на собствената си глупост, задето вярваха в някакво мирно съжителство между овце и вълци !

51

Евроатлантик

преди 3 години

Битов инцидент, какво толкова.

50

Тузар

преди 3 години

"На видеото споделено в туитър се чу турска реч. Това е много лошо за общността."Що за самовлюбен фанaтик трябва да си, ако при такъв атентат, първата ти мисъл е "ах, ще ми се развали реномето"? Джанъм, ислямисти убиват хора. Факт. Не са ти виновни евреите, че от твоя отбор се накачулват с бомби и се гръмват насред площада. Нито е ксенофобия после хората да те отбягват и да не искат да са в една държава с тебе.

49

Наблюдателен

преди 3 години

Наблюдавам, че много хора са жадни за кръв.Виждали ли сте обезглавен човек? Виждали ли сте катастрофирал човек? Естествено, че не! Представяте си го като някакъв романтичен филм. Това е най-грозното и страшно нещо, на което човек е способен.Изглежда отчайващо. Не си го пожелавайте никога.Смъртта (дори за най-големия ви враг) не е нещо, което ще ви задоволи и нещо от което бихте изпитали удоволствие.(Освен ако не сте чисто луд)

48

СГВ

преди 3 години

Аз съм изучавал и шимпанзетата. Разликата на шимпанзето с "човека" е, че "човека" може да говори.Приликата е, че не умее да слуша и е готов да убива във всеки един момент.ДОЙДЕ КРАЯ НА СОЦИАЛНОТО ОБЩЕСТВО! В РЕЖИМ НА МАЙМУНИ СМЕ!ВАДЕТЕ ПРЪЧКИТЕ! Айнщайн го е казал - "Ако има жив след 3-тата Световна Война, 4-тата ше е с пръчки"Подминахме 3-тата. Следва война с пръчки, благодарение на Изкуствения Интелект, Фейсбук и Уиндоус.Жалко че малцина го осъзнават в този момент....

47

Анонимен

преди 3 години

Време е да се разреши притежанието на лично оръжие. Забраната да притежаваме и носим оръжие си е чиста подготовка за геноцид.

46

СГВ

преди 3 години

Ще оцелеят само мъжете с *** и красивите жени.Просто толкова ви е акъла :)))

45

СГВ

преди 3 години

Който не е изучавал Мексико и Ирак/Авганистан може да твърди, че "не може да се стреляме ей така, за щяло и нещяло". Разумния човек, проверил много източници на информация знае какво да прави, а то е толкова просто, колкото една аларма за събуждане.Има си правила. Правиш "едикакво си" и оцеляваш. Не го правиш - отиваш при рибите.

44

Анонимен

преди 3 години

Ванга ви каза - всички българи да се приберат до края на 2020 година.

43

Много Интелигентен

преди 3 години

До Малък и смешен АнонимникЕстествено. Аз ще направя всичко по силите си, за да се предпазя от негативи. УСПЕХ!

42

ГАДОРЯН

преди 3 години

Ае да идеат извънземните и да се свършва. Майтап да са мюсюлмани и те хахаха.

41

ЦИНИК

преди 3 години

А бря не бива а са стреля за щяло и нещяло.

40

Анонимен

преди 3 години

Арестуваха терористите от заведението във Виена.Жалко за полицаите и за цивилните. Единия цивилен го застреляха по улицата като псе

39

От Карабах

преди 3 години

Австрийските полицейски спецчасти Кобра са най добрата подобна структура в света. Досега нямат ни един убит. Или поне когато четох за тях преди години. Дори руснаците не са толкова добри.

38

Анонимен

преди 3 години

До Много ИнтелигентенЩе се бием ако трябва. Тука вече няма искам-неискам

37

Mustafa Dogukan

преди 3 години

На видеото споделено в туитър се чу турска реч. Това е много лошо за общността. Ще опетнят и нас, но явно на хората им е писнало от ксенофобите. Ще има общ фронт срещу нашата религия и пак ще я омърсят заради едни еврейски карикатури. Светът не се е променил. Умират невинни хора, мюсюлмани и християни, а евреите отзад дърпат конците, или по скоро опашката.

36

Анонимен

преди 3 години

Айде и този сайт отписваме откъм коментари. Едни и същи ненормалници, лесно разпознаваеми от недялковия нехигиеничен сайт. Понеже там е "свободна" медия, и са забранени коментарите от доста време.