30

300 спартанци

преди 3 години

Срещу гнева на Ксеркса(Бочко)!

29

Как така

преди 3 години

Кой го реши ?! Някой да ни е питал !Хей трио,аморе МИО!....

28

ОРЛОВ ГРАД

преди 3 години

Довечера дами и господаЗаповядайте на площада предМинистерски съвет за Оставкатана Борисов и Гешев веднага !Протеста продължава до дупка !!!

27

Кико

преди 3 години

Лудите и камъните, никога не свършват!

26

Пишете за заразените

преди 3 години

Защо не коментирате за заразените с корона вирусвойници, участвали във военно учение за кефа на Радев.150 войника са заразени, а близкият на Радев Мишо Есемесае ходил на работа 10 дни заразен.На войниците им е забранено да си правян тестове по заповедна Радев!

25

Анонимен

преди 3 години

Излезли са на нощна разходка.

24

Анонимен

преди 3 години

Много народ бе, една маршрутка хора (без правостоящи)...

23

Аз не съм тиква

преди 3 години

Всеки ден ще е така - до победата!

22

Айде бе

преди 3 години

Я! Цяла една дузина протестиращи.

21

Анонимен

преди 3 години

Аууууу! Тц-тц-тц!

20

Последни издихания

преди 3 години

Да пускат вече индийските БМБ-та. Тези с тюрбаните и бамбуковите гьостерици.

19

Анонимен

преди 3 години

Тоя *** най-отпреде за какво протестира. Адидаските му струват над 100 лева. Дрът е, да си спомни какво беше с 3 долара заплата на месец, да се кротне и да не се излага.

18

Анонимен

преди 3 години

До 8Братле, малолетен си. Лягай си. Не си учил още по история кога е била Руско-турската война и че Левски е обесен по- рано:)))))))))))) Върни парите дето ти ги дадоха:)))))))))))))

17

Анонимен

преди 3 години

Къде другаде ще пийнат в компания и ще излъжат жената:))))))))))))))))

16

Гражданин

преди 3 години

На всички тия и ония от котилото им - от прости,по-прости !Отсега нататък тия трябва да бъдат ръкополагани с развалени яйца и всичко друго,което е ... развалено :))) Честито, пройдохи!!!

15

до 14

преди 3 години

Тези майки са флашмобмайки хаха не са точно флашмоб защото при флашбом flash mob или flashmob в буквален превод моментна тълпа или внезапна тълпаТова е вид изкуство, което е извън политиката, религията и икономиката. Участниците нито плащат, нито им се заплаща. Такива събития се организират обикновено чрез интернет, от социалните мрежи и в по-голямата си част хората не се познават помежду си.ТЕЗИ СЕ ПОЗНАВАТ И СА ПЛАТЕНИ. ЗАТОВА СА ПСЕВДОМАЙКИ.ОСВЕНО ТОВА СА ТАМ ПОЛИТИЧЕСКИ.БЕЗОТГОВОРНИ СА

14

Анонимен

преди 3 години

Добре, бе!Къде гледа полицията?Да ги разкарват от където са и да се приключва.

13

гражданин

преди 3 години

Този със знамената е винаги на протеста, виждал съм го и в други градове. Погледът му е точно като на изтърван от едни специални клиники, не ви съветвам да го срещнете на усамотено място или не дай си боже в тъмното.

12

Анонимен

преди 3 години

До онзи ден сякаш майките от Системата където уж ги убивала бяха пет. Тази вечер вече са 4 майките на Манолова. Тази система не знам как ги убива, но злобата им и омразата им ще ги довършат.Те не се спират при децата си от болните си амбиции да слугуват на МаяМа.На Китен като ходиха през лятото и там направиха панаир на плажа се изпокараха с хората.Бяха в луксозен хотел.Нали нямали пари, а с буса обикалят като отвързани по курорти.?!Тези майки са флашмобмайки.Вера е мъжемелачка-изгони мъжа си...

11

Пародия

преди 3 години

Бетонобъркачките на Лайчето са железни. Нямат спирка в палатките. Те спазват мотото Ох бетона Ох бетона бъркаме го на кревата във фургона. Бетонобъркачките ще стоят до дупка.