9

vlady

преди 3 години

До 8Пламен Илиев и Мартин Луков са класни вратари и определено имат място в националния отбор. Първият имаше слаб мач срещу Унгария, но е имал и много силни изяви.

8

Шопо

преди 3 години

Малката Перука скоро ли ще роди ?

7

Оставка!

преди 3 години

Бах ги и националите. Нека престъпната гадинка Борисов свърши поне едно полезно нещо - да разформирова това БФС и т.нар. национален отбор по футбол, че от тях само вреди. Но понеже е "Прани ***", сиреч страхопъзльо смешен - никога няма да направи една полезна за РБ стъпка. И дори затова - ОСТАВКА! МУТРИ ВЪН!

6

Анонимен

преди 3 години

Дерменджиев ще подобрява антирекорда на Каръков.

5

8

преди 3 години

С този треньор , с този отбор и с тази стратегия и трите мача са загубени ! Дори равен няма да постигнат ! Махнете го този некадърник ! Половината от този състав доказаха , че са слабаци -Недялков , и тримата вратари ,Краев ,Делев, Йомов ,Цветков,Райнов Карата ,Терзиев нямат място в отбора .

4

Анонимен

преди 3 години

Бря ,кви национали )последно някой да,се спомня да имаме класиране за световно или европейско,чупят се пари на вятъра ,закрийте футбола за 3 г.

3

Цццц...

преди 3 години

Малката перука, Божо Краев, Киро Десподов, Антон Недялков и Кристиан Димитров са още част от националния.Ако това са ни най-добрите по футбол, пиши ни бегали.

2

Totenkopf

преди 3 години

Да викнеш перукан и райнов говори, че си напълно луд.

1

Анонимен

преди 3 години

нЕма смисъл.