55

Реалиста

преди 3 години

Ако беше убил някой незнаен пенсионер, никой нищо нямаше и да разбере. Еб...си съда, еб..си държавата.

54

Теди

преди 3 години

Г-н Съдия Петър Стоицев кое е пребитото момиче заради което сте затваряли от ГДБОП Мар Тина Атанасински какво се е случило

53

Теди

преди 3 години

Киприяновите молитви и светената вода ме спасиха и опазиха от смъртта

52

Теди

преди 3 години

Аз съм пила светена вода и затова не можа да ме убие Мария Козарова макар ,че се опита няколко пъти

51

Теди

преди 3 години

Г-н Петър Стоицев какво мислите Ваша чест за Мар Тина Атанасински - много е алчна нали как ошушква беднячките нека се бият ама Краси Мира Костова здравата е загазила тя е с доживотна присъда

50

Теди

преди 3 години

Почти навсякъде изискват шофьорска книжка -Демона Николина Димова Недева дори ми се подиграваше , че ходя пеш защото ме е страх да шофирам сама без инструктор или приятел да ми помага. Сега как ли ходи в Ада след като хвърли икона от църквата Свети Иван Рилски .

49

Анонимен

преди 3 години

Дори и да беше обикновен човек - пак щеше да е същото. Само, че жертвата е публична личност и затова ни информират какво се случва. Въпроса е друг - колко ще е наказанието. Въпреки, че това няма да върне Милен. А този ще е още един където ние ще го храним.

48

Анонимен

преди 3 години

Щом се качва зад волана употребил алкохол или дрога това вече си е УМИШЛЕНО действие с почти сигурни последствия.

47

В

преди 3 години

До 48,значи според тебе убийствата които вършат терористите не са предумишлени щото не знаят кои са жертвите...Колко безмозъчен идиотт си ти дали поне малко се досещаш...

46

Алиен

преди 3 години

До N 10Умишлено и предумишлено НЕ е едно и също!Напротив,има огромна разлика между двете!Недейте се изказвахте неподготвени и незнаещи,което е типична българска черта!!!

45

Крум

преди 3 години

Не съм адвокат и неразбирам от закони но оставам с впечатление, че тук нещата са различни заради жертвата. Питам дали щеше да е така ако жертвата се казваше Стоят Кирилов, а не Милен Цветков? Незнам дали се промени обвинението или остана предумишлено убийство но освен ако не докажат, че той е знаел кой е в колата и нарочно се е прицелил в нея за мен тона не е предумишлено убийство.Може да имаш непредумишлено убийство и пак да те осъдят за дълго време поради отегчаващи вината обстоятелства.

44

Анонимен

преди 3 години

А аз си мислех че и тва ще го покрият по чужбините,и ние ще си отпсуваме на воля правосъдието както си му е и редът.*** тия от системата нещо се опънаха тоя път.На къде върви тоя свят брате? Нищо вече не е като преди.Мутрите станаха пазачи на язовири и портали,тарикатите се изнесоха по света,само политиците се ослушват по големите имения и не смеят половината от тях да минат границата защото ги чака истинско правосъдите,а другата половина вече отдавна са забравили къде е България на картата.

43

мхм

преди 3 години

само да го хвана ще го направя на нищо този ***. къде са приятелите му с които се друсаше?

42

Анонимен

преди 3 години

В началото нито съдейства момче, нито си призна вината. Поради тези факти си заслужаваш да ти се стовари пълната строгост на закона. Също нямаш и късмет, ако беше блъснал някой друг (сигурен съм блъскал си и други), може и да си си платил и да са те пуснали, ама тука няма мърдане.

41

Анонимен

преди 3 години

Смъртната е по-лесна за всички. И за него.

40

мак

преди 3 години

Тоя е смазан, горкият.Смазан е не от вина, а от това, че осъзнава, че може да получи дълга присъда. А колко нещастно и смазано е семейството на Милен, питат ли?

39

Един

преди 3 години

И семейството на Милен Цветков, го искат в къщи, но няма да го върнат. Като се дрогираш и караш ще си носиш последствията.

38

Анонимен

преди 3 години

ако беше в друга държава отдавна да беше осъден на 20 години щехме вече да сме забравили за случая, Сега пак сме забравили защото мина повече от половин година а мудната правосъдна система още се чуди какво да прави. Няма присъда.

37

Ало, Прокуратурата?

преди 3 години

Добре, а Пеевски и Доган кога? Или за тях важат други закони?

36

Анонимен

преди 3 години

А лютви местанов защо не е в затвора???