10

Анонимен

преди 3 години

Всъщност името и е Маргарет. Маргарет Лиан Раймс.

9

ПроСоТо

преди 3 години

това на снимката не е псориазис.по-скоро мяза на едра шарка..

8

Боби

преди 3 години

Скъпи...оригиналът е на Гершуин - "Порги и Бес". Кавъри имат Джоплин, Хендрикс, Синатра, посочената е бая назад...

7

До 1

преди 3 години

Къв оригинал те гони бе, аман от познавачи...

6

11

преди 3 години

Тъз па квай?

5

Анонимен

преди 3 години

Не няма да видиш гол мъж, но пък голи мъже има по храстите в градинките - веят си фльонгите пред деца и жени, там вече само може да не видиш никога жена да прави това ;)

4

Анонимен

преди 3 години

Значи, като видя заглавие с някое женско име, вече почти 100% знам, че се е снимала гола.Няма да видите мъж да се снима гол, нали? Например еди кой си се снимал гол за да си покаже псориазиса? Или пък нещо друго?Искам да кажа, така де, само жените ли имат псориазис?Разбирам ако някоя бременна се снимала гола например.Не може да бъде мъж нали?Но това е вече прекалено.Не че виждам някаква дискриминация.Просто коя по дяволите е тая Лиан Раймс бе???!!!

3

Анонимен

преди 3 години

Тез псориазиса започнаха да си показват като няма кво друго. Са остава и Марешки да си покаже псориазиса и цирковете отново ще са на мода да показват изр-оди.

2

До предишния

преди 3 години

"Оригиналът" на Summertime. Хаахахахааха. Много си ***.

1

ОФ

преди 3 години

"Can't Fight the Moonlight" е само една малка част от творчеството на Лиан Раймс.Oсобено удоволствие ще получите от изпълненията на дуета Joss Stone and LeAnn Rimes.Тяхният кавър на "Summertime" е по-очароващ от оригинала на Дженис Джоплин.